![]() |
transfer sizin elinizde olsa kimi getirirdiniz beşiktaşa ben iki üç tane üst düzey futbolcu getirirdim. |
ne yaricakki bu yönetim varsa kim gelirse gelsin hic birsey farketmez...!! |
Asıl sorun başta bana kalırsa. Önce yonetimdeki işbilmez , oyun düzeni kuramayan yonetimi tekkk tekkk temizlerdim. Sonrası zaten corap sokugu... |
ben cıkıp oynasammm hepsindn ii oynarım :D bnm bulcaam oyuncular yıldırım ve tayfasınn bulcaa oyunculardn daha iidir bn olsm orda waryaa suan sampiyonlugu garantilemıstık :D:D |
İnsanda Beşiktaşlı denen ruh yoksa,bu takımda hiç bir yıldız bir şey yapamaz... Yemin ediyorum koyun beni forvete,1 ay kondisyon yükleyin.Formam için savaşırım... |
demıroren-sınan engın-ertugrul oldukca hangı oyuncu gelse bos bence ama yıne de alı tandogan,baki,ibrahim üzülmez i göndermek gıbı faydalı ısler yapılabılır |
ben olsam brezılyadan ganadan 20 ysında fıstık gıbı oyuncular bulup yıldız edeıp para kazandırıdım tabıkı tanıdık ısımde alırdım ama gırısımcı olmak gerekır yalanmıı? |
getiririm dünyaca ünLü yıldızları bak gör şampiyon oluyoz mu olmuyoz mu ama şimdiki bu takımımızla gelen geçen yener. |
Takımın yarısı gitmeli,bi o kadarda oyuncu gelmeli.3-4 oyuncuylan düzelir diyordum ama çok iyi niyetliymişim,bu futbolcular 5 para etmez!..Topu gitsin!.. |
1, fb den oyuncu almazdım bu sene fb de kim boşta kimlerin anlaşması bitti aman dikkat 2, demirören gittsin transfer istemiyorum en büyük taransfer demirörün gitmesidir |
Türkiye`de Saat: 10:19 . |