![]() |
şampiyonluk başka bahara kaldı havlu attık demektir lige 5 senedir şampiyonluk hasretiyle yanıyoruz yinemi hüsran nerde yanlış yapıyoruz anlamadımki. |
ellerimizle şampiyon yapıyoruz onları...başka denecek bişey yok.biz böyle devam ettikçe onlara gün doğuyor çok başarılı olduklarındanmı oluyorlar şampiyon biz çok başarısız olduğumuzdan...:(lanet olsun ya |
nerde bılıyomusun en basta yanı yıldırım demırorenın baskan olmasıyla cok buyuk hata yapıyoruzzzzz:( |
evet nerde |
Ben bu yonetimin de teknik direktorlerin de futbolcularinda .......... ............. gerisini siz doldurun artik. |
YETER YILDIRI8M VE SAZ< ARKADASLARI LÜTFEN azıcık onurunuz varsa bırakın gidin lütfenn yeterr |
yıldırım demirören geldiinden beri çekiyoruz istifa etse yeridir |
olsun bea -bu sevdadan vazgersek allah belamızı veriNNNNN-- |
kısmet değil işte beşiktaştan vazgeçilirmi şampiyonluk gitti die |
Sevdadan vazgeçmedik de yine de belamızı verdi yüce Mevlam.Ben artık demirörene bişey demiyecem.İstediğini alıp satsın.Taraftarın ne dediği umurunda mı adamın.Yedi bitirdi Beşiktaşı |
bizi buna layık görenler içiniz rahatmı. |
nerde yanlıs yapmıoruzkii? En basta salak transferler bi kere gordonu gorduk bugn onn yüzündn golu yedıkk ayrıca yıldırım demirören o baskanlk koltuunda oturduu sürece bizm sampiyonluk hasretmz heepp baska baharlara ertelenckk !! |
Onurumuza, BEŞİKTAŞ ımızın onuruna önce Yıldırım Demirören i gonderebilme gucune sahip olarak sahip cıkalım nolur.. Mutlaka vardır yapılacak bişeyler, Örgütlü kuvveti kimse yenemez. Ben bunu bilir bunu söylerim. Gerekirse her gün o Demirören şapşalının gözünün önünde , gectıgı yolda binlerce dost haykıralım yeteeeerrrr diee. Nefretimi bagıslayın arkadaslar. Cok kızgınım , cok . |
Alıntı:
|
Size değil,Siyahşa Beyazıma aşığız biz... Armamızın üzerindeki çift kanatlı kartalımıza.... Yazıklar olsun... |
artik yonetim gorevi birakmali! |
rezıllık ya bugunku mac ne bu ya oynamıyorlar oynamıyorlar |
5 aydan beri yazıyoruz şampiyon olamaz bu takım diye,eleştiride aldık bu hoca ile hiç olma diye ama dinletemedik.Yönetim ve hakem skandallarıda birleşince böyle çok güzel bir tablo ortaya çıktı.Emeği geçen herkese teşekkür(!) ediyorum. |
hayatimdan biktirdi bu yonetim beni ve bizleri.ulan 4 haftada 3 yenilgi almaya hic mi utanmiyorsunuz.nasil aciklanir bu durum. |
bu kafayla gidersek SAĞLAM 4. lükler bizi bekliyor |
Yaa zaten şampiyonluğu fb maçında kaybetmiştik,bugünde ikinciliği kaybettik.Haftaya Rizedende eli boş dönersek ki bu ruhsuz futbolcularla! döneriz,o zamanda 3.lük gider...Yazıklar olsun... |
Türkiye`de Saat: 22:49 . |