![]() |
bu rezaleti kim açıklayabilir? bu rezaleti kim açıklayabilir Arkadaşlar, 1-0 mağlup duruma düşmüşsün ve sen forvetten bi adam çıkarıp forvet alıyorsun , kimin karşısında G:B: Ofataş karşısında. Varmı böyle rezalet, yazıklar olsun |
10 kişi kapanan rakip karşısında holosko kaybolup gitti,o değişikliği anlarım tamam ama 90 dakika boyunca böyle rezil bir futbolun hesabını kimse veremez |
o kadar da uzun boylu değil yenildik yenildik bitti kimse birşey açıklamak mecburiyetinde değil |
merak edyorum kimler alıncak şimdi hangi döküntü sahsiyetler kardeşim biz böle vasat bi lig de oynayan genc tecrübesiz ortalama bi adam istemiyoruz biz bizim şuanda hissettiklerimizi sahada hisseden adam istiyoruz biz sizin gbi yönetimde istemiyoruz biz bizim hissettiklerimizi hisseden yönetim istiyoruz...ama cok sey istyoruz sanırım... |
yenıldık ve bu durum boyle gıder gıbıme gelıyo:( |
Şoyle açıklim maçı telafi ederiz :D:D !! |
Yönetim stajer hocanı da al öyle git,bir de yanında bonus olarak i.üzülmez ile gordon öküzünü de bonus olarak verelim. |
bence daha konu acmaya gerek yookk yenildikk die son bi konu acalım sezonu kapattık die yeter herseyi acıklar ztnnn bundan sonaki maclarda yenselerrr nolccaakkkk... yenilselerr nolckkk.......!!! |
bızı bu kadar uzmeye hakları yok oynamıyorlar kosmuyorlar |
offf offf nedir bu ya? bikdik artik bu ciliz futboldan bu rezil futboldan bu ibrahim uzulmezden |
Sorun sadece bu maçı kaybetmemiz deilki geçen son 5 sezonun yanlışlarının tek sorumlusu var yönetim bu teknik kadroyuda futbolcularıda getiren onlar artık yol alsınlar gerçekten beşiktaşlılarsa zaten bu sezon bırakçaklardır.. |
biz bu filmi hersene seyrediyoruz malesef.ruhsuz futbolcularla hic bisey olmaz.... |
aa lütfen her maç bir tecrübe ertuğrul hoca ne diyecek bu maçtaki hatalarımızdan ders çıkarttık önümüzdeki maçlarda bunlara dikkat edicez of ya bıtım bunu duymaktan şampiyonlar ligi de hayal oldu artık seneye |
yenildik ama hakemde gene onunde cereyan eden iki pozisyonda penaltimizi vermedi bu ne isdir yahu??? |
Adam gibi adam Hayır Sağlam sen değilsin,Filip HOLOSKO... |
devre arasında yapılan yanlışlıklar bizim sonumuzu bu hale getirdi... bir adama para versen desenki sen git beşiktaşa başkan ol ve takımı hem başarısız hemde borç batagına sok desen anca demirören gibi yapardı heralde |
ya bugun ertuğrulun ıstıfa etmesı gerekıyor ben bunu taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 30 hafta oncesınde soyluyordum olmaz arkadaş.............. |
ugursuz demiroren ve tayfasi gidin artik. |
Alıntı:
Birde bu maçı telafi edicezzz dicek bu kadar :D:D |
ne diyelim 100 10 olan şansımız 0 oldu başka baharlara olurmu zor bu takıma doğru dürüs 5 senedir defans almayana ortasahada cisse yedeğini bulamayana sağ sol kanatlarda yetersiz oyuncu alanlara veya bu bölgere almayanlara hakemlerin bizi doğramasına ses çıkarmayanlara gs ile birlikte olanlara ama kendi haklarını savunamayanlara konuşatukça batan 5 yılda fb den oyuncu almaktan birşey yapmayan yazıklar olsun git artık demir ören tası tarağı topla ve def ol lütfen |
Artık taktik maktik konuşmaya gerek yok,görmüyormusunuz yaa futbolcuları.Adamların yüzüne bakın maçı izlerken,ne görüyorsunuz?Hepsi bitirmiş ligi kafasında,formayı bir bez parçası! gibi görüyorlar resmen,amaçları sadece parayı cebe indirmek bu futbolcuların.Böyle haysiyetsiz,böyle ruhsuz futbolcu topluluğu görmedim ben,bunu Fb maçındada söylemiştim.Durum budur,taktik maktik hikayedir,futbolcular ruhsuzsa,sadece alacakları parayı düşünüyorlarsa ister 4-4-2 oyna ister 4-3-3 farketmez.Futbolcuların hepsinin yüzüne tükürmek geliyor içimden,ne küfürler etmek geliyor içimden ama o formaya dua etsinler,başka bir şey demiyorum bu rezillere!.. |
Türkiye`de Saat: 12:51 . |