![]() |
yiNe hakem..!... Hakeme büyük tepki Beşiktaş ile Gençlerbirliği OFTAŞ arasında seyircisiz oynanan maçta hakem Mustafa Kamil Abitoğlu'nun verdiği bazı kararlar tepki çekti. Protokol tribününde yer alan bazı Beşiktaşlılar, hakem Mustafa Kamil Abitoğlu'nu alkışlarla protesto etti. Beşiktaşlı teknik heyet ve futbolcular da ikinci yarıda Serdar Özkan'ın ceza alanı içinde yerde kaldığı pozisyonda hakeme penaltı itirazında bulundu. |
aslında futbolcuların çok ciddi bir uyarı yedikleri belli... ben televizyonu kırıcaktım onlar çok sakindiler |
alakası yok |
hakemi bıraksınlar da kendi işlerini yapsalardı bare ona buna laf etiştrcklerine |
Ben hakem fln bilmem bugun bikaç oyuncu haricinde takım rezaletti Örn:kale çizgisine teğet geçen önündeki topa dokunmayı başaramayan nobre |
başarısızlığımız için neden aramamıza gerek yok zaten ortada... |
Yenilmemeize sebep değil gibi görünebilir de 3 net penaltı verilmedi 2 si Serdar özkan 'a 1 i Nobre 'ye ceza sahasının içinde yapılan fauller PENALTIYDI.! |
hakemlerin bizi biçmesine izin veren aziz dene şahıs federasyon başkanı secerken uyuyan gs hakemle puan alırken ortak dekarasyon yayınlan demirören istifa etmelisin |
Sıkıldım artık bu muhabbetten...Önce hakemler,pardon hırsızlar! sonrada topçular futboldan soğuttular valla.Türkiye liginde Beşiktaştan başka hiçbir maçı izlemeyecektim ama görülüyorki artık Beşiktaş maçlarınıda izlemicem bu gidişle!.. |
demirören geldiginden beri ya hakem ya fb başka bişey yok adamın tek amacı fb şampiyon olmasın, vizyona bakarmısın bjk başkanının tek hedefi fb şampiyon olmasın bjk de olmasın ama gs olsun nasıl bir iştir bu ya. |
sen kaleye sut cekme sonra hakeme kız...gol atmak ıcın sut atmak hucum yapmak gerek.... |
Gerçekten bu kadarıda tesadüf olamaz.Bu hakemleri sadece alkışlamak istiyorum yani bu kadar bariz bir penaltıyı vermemesi ilginç,yeter bu kaç oldu. Beşiktaşımız hakem hataları olmasaydı şimdi açık ara farkla liderdi. |
arkadaslar hakemı bosverın bız 3 5 gol atsak hakem ne yapıyacak bırakaın artık bu haekm mevzusunu |
hakemler özel direktiflerle Bjk maçlarına atanıyorlar. Ceza sahası içinde beni aldattı diye Serdar'a sarı kart gösteren hakem eğer penaltı değilse ikinci devredeki pozisyona niye 2.sarı kartı göstermedi.Çünkü peşin hükümlü ve verilen direktiflere harfiyen uydu.Allah ondan ve o direktifi verenlerden İşşallah bir gün hasap soracaktır. |
Bende Hakemden Şikayetçiyim Ama Beşiktaş Ruhu İle Mücadele Etselerdi İnançlı İstekli Olsaydı Futbolcular Değil Maçın Hakemi MHK Kurul u Olsa Fark Etmezdi Bence Futbolcular Sezonu Çoktan Kapatmış.İnşallah Ben Bu Dediğimden Dolayı Rezil Olurum.İnşallah Beşiktaşım Şampiyon Olur(Olur Derken Bile Bir Yandan da Hadi Be Sende Demek Geliyor İçimden) :( |
yabanci hakemleri getirmeliler bence artik is cigirindan cikti sezon basindan bu yana kacinci hata bu deivide dokunmadan daha penalti geliyor bizde ise cim bicer gibi bacaklar biciliyor birsey yok o zaman sari ver ikinci saridan at yada penalti ver ikiside degil Hakemlere ragmen herseye ragmen besiktasliyiz biz sevdik mi tam severiz |
bırakın su hakemlerı hepsı ıbne ztn yaa |
ya bosverin taraftari uyutma taktigi bunlar hakemmis penaltiymis....... sen koca 45 dakika ne yaptin.yonetim sen 5 yildir ne yaptin ona bak.tiras yapmayin. |
ne hakemi ya bu oyuncu bozuntuları 90 dk köpek gibi oynadı da maçımı kaybettik?. |
kesınlkle penaltıydı hatta penaltının anası babası ydı ama hakemler herzamankı gıbı ıs basındaydı tebrık edıyorum hepsını bızden caldıkları emeklerımız hepsınden fıtıl fıtıl gelsın |
kötü oynamamız ayrı konu,verilmeyen penaltılar ayrı konu.Sen ver penaltılarımızı,biz kötü oyunumuzun nedenini tartışalım sadece |
fenerliler gibi yenilgi sonrası hakeme saldırmayalım lütfen takım berbattı izlediğim en kötü beşiktaştı değil oftaş bizim 3 ncü ligdeki kütahyspor bile yenerdi beşiktaşı hakemlik bişey yok maçta |
ya ne hakemi ya bırakın hakem hatalırını adam gibi oynayında sonra hakem hatalrını konşun ee tabi sığınacağınız bi hakem hataları var sığının bakalımm |
Bırakalım artık hakemleri oynadılar 3 tane gol attılarda hakemmi saymadı yada onlara ofsaytan 2 golmü verdi oynasaydınız be kardeşim |
şerefisler |
Hakem hariç teknik,taktik,futbolcular vs.vs. hepsi hatalıydı |
Türkiye`de Saat: 12:59 . |