![]() |
Bu Resim Bütün Rezillikleri Anlatıyor ( Yazıklar Olsun ) Bu Resmin ne demek oldupunu birisi bana açıklasın lütfen yaa nasıl bir rezillik bu biz katilmiyiz canimiyiz ne işi var silahlı askerlerin orda tesislere giden ümraniyebjk li arkadaşların çektiği resim 1 kişide göz altına alınmış. otobüsün camını kırmış diye yorum sizlere kalmış http://img156.imageshack.us/img156/204/protestony3.jpg (alıntıdır) |
demirören çağırmıstır:))) |
G.t korkusu neler yaptırıyor nasılsa taraftar herşeyi yutuyor diye rahattı beyler vicdansızlar biz bunu haketmiyoruz |
beşiktaşta darbe mi olacak yoksa(inşallah) |
Alıntı:
darbe var darbe panzerler eksik kalmış ama 20 kişi olunca gerek gormemişler biraz daha kalabalık olunsa kesinn panzerlerde olurdu robocop adamlar filan |
destek destek diye tribüne çağırıyolar bizi gidiyoruz mabede sesi kaybediyoruz aşkımız deyip sahip çıkıyoruz bizim kadar beşiktaşa sahip çıkmayan ********lerin yaptığına bak..yazıklar olsun söylenecek başka kelime yok..bu taraftara bu muameleyide yaptıktan sonra seni Allaha havale ediyorum.. |
yoksa bizmi yanlış yapıyoruz diycem...şaşırdım yaaaa,bu nedir kardeşim böle.yazıklar olsun beee tüüüüüü revizyon başka yolu yok ruhsuzlar ruhsuzlar bırakıp gidin |
artık son noktaya gelmiş bulunmaktayız yazıklar olsun:( |
ne yüzle taraftarı maçlara çağırıp kartal yuvalarına davet edeceksiniz bu saatten sonra? |
eziklerin diline düştük iyimi |
Türkiye`de Saat: 21:21 . |