![]() |
Siyah Beyaz yürüyüş Siyah beyaz yürüyüş Yeter artık diyorum ben Beşiktaşlıyım ben sadece Beşiktaşlıyım 13.04.2008 pazar şeref bey heykelinin hakkı yeten heykelinin bulunduğu parkta siyah beyaz yürüyüşü düzenliyorum Beşiktaş yürüyüşü artık yeter diyen tüm Beşiktaşlıları ben sadece Beşiktaşlıyım kimsenin emrinde değilim diyen tüm Beşiktaşlıları bekliyorum ailelerimizle gelelim Beşiktaş şarkıları söyleyelim ve artık yeter diyelim küfür yok hakaret yok sadece Beşiktaş için siyah ve beyaz için yaşam ve ölüm için yeter istifa diyelim bakın küfür edilmeden de istifa diye biliriz bir bütün olalım bir olalım ben sadece Beşiktaşlıyım diyen gelsin ben bir guruba üyeyim diyen gelmesin bizler para için Beşiktaşlı olmadık diyen bedava bilet istemeyen sadece Beşiktaşlıyım diyen gelsin varmasınız Beşiktaşlılar bu haberi tüm Beşiktaşlılara haber verin bu haberi diğer forum sitelerine ekleyin yarın siyah beyaz yürüyüş var bakalım kaç kişiyiz hareket zamanı herkes siyah beyaz giysin çocukları aileleri ile gelsin Saygılar. |
Carsi neden daha susuyor... Artik istifa etmesi lazim sanki küküp onun tapulu mali... |
haydi kartallar uyanın , artık isyan zamanı. |
bu sadece İstanbulla sınırlanmamalı diğer illere yayılmalı. |
kimse gelöiyor sanırım yarın şeref beyin hakkı babanın heykelinin olduğu parka ancak burdan protesto kılavye başından yetiyor sanırım Beşiktaşlı için |
böyle bir düşünce 1 günde hayata geçmez bence. |
|
organize olmak için taraftar grupların başakanları aktif olmak zorunda klavye başında bravo demek yetmez |
neden olmasın bu kadarmı küçük bir kulübüz yarın pazar insanlar aileleriyle çok rahat gelir ya kimse anlamıyor bizim kaybedecek bir günümüz bile yok bu yüzden bakalım biz kaç kişiyiz inanan gelir nezaman yapılacak sezonun son maçımı sezon bitmiş transferler yapılmış kadrolar kurulmuş sonramı zaten vakti yetiğince zamn kaybettik |
tupcu baskan ıstemıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzz |
bunu 1 günde kaç kişiye duyurabilirsin? |
Bu nu forza ya duyur eğer orada ilgilenenler olursa biraz kalabalık toplanabilir. |
bencede handan haklı..bir günde olmaz..olursada küçük çaplı olur..daha fazla zamanda daha çok örgütlenmeliyiz |
Alıntı:
|
Kartal'da büyük kriz Siyah-Beyazlı takımın en büyük silahları Kaya, Apadoka ve Dalmau'nun, maaşlarının ödenmemesini protesto için kötü oynadıkları öne sürülüyor. Coach Ataman'ın demeçleri de kafalardaki soru işaretlerini artırıyor. Şampiyonluk hedefiyle gittiği Torino'da Galatasaray'a yenilerek ULEB Cup'a çeyrek finalde veda eden Beşiktaş'ta büyük üzüntü var... Belki de sezonun en kötü basketbolunu oynayarak kaybeden Siyah-Beyazlılar'da ortaya atılan bir iddia gündeme bomba gibi düştü. Takımın en büyük kozları olan Kaya Peker ile Porto Rikolu Rick Apadoca ve Christian Dalmau'nun kötü performansının nedeninin maddi kriz olduğu öne sürülüyor. Beşiktaşlı basketbolcular, geçtiğimiz günlerde de protesto amacıyla idmana çıkmamıştı. BASKETBOL PARALARI FUTBOLA! Beşiktaş yönetiminin uzun bir süredir maaşları ödemediği hatta basketboldan elde edilen gelirleri de futbola aktardığı iddia ediliyor. Kaya Peker, Dalmau ve Apadoca'nın da maddi sıkıntılar dolayısıyla kötü performans sergilediği belirtiliyor. Coach Ergin Ataman'ın, Galatasaray yenilgisi sonrasında konu hakkında yaptığı açıklamalar da kafalarda soru işaretleri oluşturdu. Tecrübeli coach, Kaya Peker'in kötü performansı ile ilgili sorulara, "Tabii ki, böyle oynamasını beklemiyordum. Eğer bir sorunu varsa gidin ona sorun" yanıtını vermişti. buyrun birgünde olmaz diyenlere |
abi olabilir nie olmasın ARTIK YETER dıyebılıcek kımse yoqmu !!! |
Ben varım..Ayrıca basketbolu yan sanayi olarak gören tüpçüyle bu iş yürümez. gül gibi basket takımımızıda yaktı.. ben vrım akadaş geliyorum yarın.. AKADAŞLAR HERKES MSNDE OLSUN TLEFONLA OLSUN YAYSIN BU HABERİ |
sen eğer binlerce hatta milyonlarca kişiyle birlik olmazsan yüzlerce kişiyle toplanırsan bunlar ozaman "bikaç yüz kişinin lafıyla gitmeyiz bu ülkeden milyonlarca taraftar var" der.bi daha da gönderemezsin. |
Alıntı:
|
bende gelirim saat kaçta |
evet ya saatinide birde meydanda toplanmas bunca yıldır maçlara giderim o büstü görmedim yeminediyorum...:( |
Aynen katılıyorum |
Bir zamanlar sebayı protesto etmek için taksimden akaretlere yürüyüş düzenlemek için valilikten izin almaya çalışan çarşı şimdi susuyor ben nediyim beşiktaş birilerinin oyuncağı olmuş daha herkez bir günde olurmu diyor tabi bırakmaz neden bir günde olmasın bu kadarmı az insan var istanbulda beşiktaşlı bu kadrmı küçük takım olduk yani bize biz büyük takımız diyenler susunozaman |
çarşı çarşı gibi olsaydı yönetim giderdi çarşı kendini düşünmesin birazda beşiktaşı düşünsün ben beşiktaşlıyım ve kafamı taşlara vuruyorum bu yönetim oldugu sürece çarşıda tepki koyamadığı sürece bize şampiyonluk hhayal birazcık beşiktaşı düşünün ya...kendinizi düşünmeyin tribunde guzel destekliyonuz avrupada alkışlıyor güüzel ama başrı gelmedikten sonra desteğin ne anlamı var o zaman tepkini koyacaksın gs teknikdirektörsüz parasız şampiyonluğa oynuyor... herkes yönetime tepkisini gösterebilmeli.bu yönetim beşiktaşı bitirdi. |
bencede bu işi bir hafta sonra yapalım organize olmak için zaman lazım |
Alıntı:
|
ASLIHAN kardeşim , topluca verilecek bir tepki yanında, forum olarakta birşeyler yapılabilir. Bence forum yöneticileri, öncelikle Besiktasforumluların katılacağı, herkezin beşiktaşlı eş dostlarını getireceği bir organizasyon yapılabilir?? bakarsınız diğer forumlardan da katılım olur. 2gün sonra bir daha bir eylem olur onada katılınır. maksat birileri toplansın artık, |
bencede 1 ay kadar organize olduktan sonra buyuk bir yuruyus duzenlenmeli binlerce kisi ulkenin hertarafinda yurumeli bence carsi grubu susmazda butun illerdeki carsi gruplari kendi illerinde organize olur ve yuruyus yaparsa daha mantikli olur gibi yoksa 50 100 kisi yurusekte kaale bile alinmayiz eger bir seyi yapiyorsak kaale alinmaliyiz |
AYNEN KATILIYORUM bana kalırsa bu organizeden sonra İNÖNÜ de oynayacağımız son maçımız olan vestel manisa maçına tüm taraftarlarımızın gitmemesi EN BÜYÜK TEPKİ olacaktır. cezası olamyan bir maçda hemde kendi sahasında oynayan bir takımın taraftarının sahaya gelmemesi bence verilecek EN BÜYÜK TEPKİLER dendir. |
|
çarşıdan medet umanlar daha çok beklerler çarşı böle parlaı başkanı bulmuşlar başkanın parlarını yemekle meşguller artık çarşıyada sıfır güvenim var böle olmaz beşiktaşı para için sattılar mı ne bu sessizlik yazık!!! |
Alıntı:
|
bence bu konuyu forumda herkese duyurup haftaya pazar yapalım hem daha kalabalık oluruz hem daha çok ses getiririz. |
ankaradada duzenlensın yeter artık |
Türkiye`de Saat: 02:50 . |