![]() |
Adam gibi oyuncu alin !!!!!!!!! Biktik senelerce yapilan kalitesiz transferlerden... Yillardir Kaliteli defans adami gelmedi, Üzülmezle olmaz bu isler. Del bosqueye 8mio vereceginize gitseydiniz o paraya adam gibi futbolcu transfer ederdiniz. Gökhan Cam, Üzülmez, Baki, Hakan, defans yapmayi bilmeyen toraman, 1 metreden gol atamayan nobre, schildenfeld, yozgatli artik defolun gidin.... iki tane yabanci defans almazsak 10 sene daha sampiyon olamayiz. boboyu satmiyacaksin(tek kaliteli forvetini satmak gibi bir cahillik olmaz) Seneye mutlaka sistem degismeli yoksa avrupada (eger gidersek) hüsran yasariz. kimse bana Ibrahim toraman iyi stoper diye hikaye anlatmasin senelerce burada ama öyle hatalar yapiyor ki Ingiltere ücüncü ligde kimse öyle hatalar yapmaz.... benim kadro söyle: -------------------------rüstü----------------------- Serdar-----------yabanci-----yabanci-----------tello -----------------cisse-------Selcuk inan--------------- --------topuz----------------------------------Aydin(baska yerli) -------------------------Holosko(Delgado)---------------------- ---------------------Bobo-------------------------------- |
Alıntı:
bunlardanda daha kalitelileri olmali en az 2 tanesi fazla degil ama 28 yas ve ustu olmali tecrube ve liderlik bakimindan iyi topcular olmali senin kadrodaki defansin yabanci yazdigin yerde birisi kesin edmilson yada coloccini olmali digerini bilmem cissenin yanina oyunun 2 yonunude oynayacak yabanci olmali poulsen veya keita gibi sevilladaki illada o demiyorum o turden 1 oyuncu ve kesinlikle bir sol back ve sag back bu takimi fazla hirpalamadan tamamen degistirmeden transferler yapilmali basarisiz oldular diye takim 10 futbolcu birden degistirmemeli |
ilk önce kaliteli bi hoca alalım sonra transferi düşünürüz |
inadına Ertuğrul diyorum.... |
Bencede hocada cok fazla suc aramamak lazim.Oyuncular her mac sakatlanirsa, mal gibi oynarsa hoca ne yapsin. Diger yandan bakarsan hocanin gitmesi belki daha hayirli olur, daha iyi futbolcular transfer edebilirsin. Yabanci futbolcu Ertugrulun ismini duyarsa hemen gelecek mi zannediyorsunuz???!!! |
Demirören Ertuğrul u da al ve git. |
Alıntı:
|
Alıntı:
şikayetler üzerine mesajımı düzelttim . DEMİRÖREN ERTUĞRULU AL VE GİT . |
ertuğrul sağlama laf yok arkadaşlar ADAM GİBİ ADAM DIR ERTUĞRUL SAĞLAM ACİLENNNNNNNNNNNNN YÖNETİMMMMMMMMMM İSTİFAAAAAAAAAAAAAA BAŞKA SÖZE GEREK YOKKKKKKKK |
Alıntı:
Adamlığına sözümüz yok ama kibar adam olmak maç kazandırmıyor , amatör hocaya ihtiyacımız yooook ... acilen ertuğrul ve başkan istifaaaaa... |
İtirazım var bu zalim kadare İtirazım var bu sonsuz kedere Feleğin cilcesine Hayatın silvesine Dertlerin cümlesine İtirazım var Yarım kalan sevgiye Şu emanet gülmeye YAşamadan ölmeye İtirazım var Ben hep yenilmeye mahkum muyum? Ben hep ezilmeye mecbur muyum? İtirazım var bu yalan dolana Benim şu dertlere ne borcum var ki Tuttu yakamı bırakmıyor Benim mutlulukla ne zorum var ki Bana cehennemi aratmıyor İtirazım var değişmez yazıma İtirazım var bu dertli şansıma Sevginin sahtesine Hayatın cilvesine Dertlerin böylesine İtirazım var bu şarkı bütün beşiktaşlı renkdaşlarıma gelsin:) |
Alıntı:
Lütfen terbiye sınırlarını aşmayın ve herkesin görüşüne saygılı olun. Burada kimse kimsenin görüşünü kabul ettirmek zorunda değildir ettiremezde. Senin savunduğun şeyi savunmak zorunda değil kimse. ve onlarıda senin beşiktaş taraftarlığından kovmaya hakkın yoktur. |
Alıntı:
Sözde taraftar demek sana mı kaldı arkadaşım?? Herkes kendi taraftarlığına baksın ;) Biz utanacak birşey yapmıyoruz, ama onlar utanç verici oyun çıkarmaya başladılar.. Ben Ertuğrul Hoca'dan memnunum, adamın elinde oynatacak adam yoksa bizim futbolcular alex gibi boş su şişesiyle değil de:) kendi kendini savurmayla sakat kalıyorsa bunda Hocamızın ne suçu var? Demirören giderse rahatlayacağız !! Sizlerin görüşünü bilmem ama Demiröreni bu takımın başkanlığında görmek istemiyorum, adamı görünce sinirimden koltuğuma sığamıyorum !! |
Alıntı:
Madem ertuğrulu savunuyorsunuz şu sorulara cevap verim . 1 - Bir teknik direktör kulübede oturtamam diye yapılan bir transferi red edebilirmi . 2 -Delgado gibi bir usta oyuncuyu, "Sakatlıktan yeni çıktı" diyerek yedek oturtmak ne demek. O zaman "Sakatlıktan yeni çıkan" Mehmet Yozgatlı'nın sahada işi ne? 3 - Ricardinho gibi son Dünya Kupası'nın yıldızını cezalandırılan kim? Sahada ölü top ustası yok. Maç çevirecek oyuncu yok. Peki sormazlar mı Ricardinho'nun suçu ne ? 4 - -Savunmaya bakıp gülüyoruz. Gordon Schildenfeld çakılı oynadı. İleri çıkmayı bırakın her topu ya taca attı ya da savunmaya dönük ve geri pas olarak kullandı. Kadir Bekmezci'nin golünde refakatçiydi. (Bu adamı almak için kovulan Diatta, Premier Lig'de Belezoğlu'nun yedek olduğu Newcastle takımında 90 dakika oynadı!) 5 -Beşiktaş'ın 100. yılında sağ tarafta oynayan Kaan Dobra'yı hatırlayan yok. Ama solda oynayan Üzülmez hâlâ sahada. O da kontenjan senatörü gibi!.. 6 - İlk 45 dakika sadece Holosko'nun çaprazdan auta giden şutu. İkinci yarı Beşiktaş golü yiyince, Sağlam iki tane affedilmez antrenörlük hatası yaptı. Bunun adı teknik direktör iflasıydı. Birincisi (Delgado/Yozgatlı değişikliği) geç kalmış bir doğruydu. İkincisi ise komikti. Beşiktaş yenikti ve oyundan Holosko çıktı. Kurtarıcı olarak Batuhan Karadeniz'in girmesinin yorumu bile yapılamaz. |
Alıntı:
Ertuğrul hoca nın beyefendiğini adamlığına sözümüz yok ANCAK ASLA İYİ BİR TEKNİK DİREKTÖR DEĞİLDİR BEŞİKTAŞIN BAŞINA GETİRİLMESİ HATADIR , BUNDAN DOLAYI BEŞİKTAŞTAN BAŞKAN İLE BERABER GİTMELİDİR HEMDE HEMEN . ŞU SORULARA CEVAP VERİN LÜTFEN Madem ertuğrulu savunuyorsunuz şu sorulara cevap verin . 1 - Bir teknik direktör kulübede oturtamam diye yapılan bir transferi red edebilirmi . 2 -Delgado gibi bir usta oyuncuyu, "Sakatlıktan yeni çıktı" diyerek yedek oturtmak ne demek. O zaman "Sakatlıktan yeni çıkan" Mehmet Yozgatlı'nın sahada işi ne? 3 - Ricardinho gibi son Dünya Kupası'nın yıldızını cezalandırılan kim? Sahada ölü top ustası yok. Maç çevirecek oyuncu yok. Peki sormazlar mı Ricardinho'nun suçu ne ? 4 - -Savunmaya bakıp gülüyoruz. Gordon Schildenfeld çakılı oynadı. İleri çıkmayı bırakın her topu ya taca attı ya da savunmaya dönük ve geri pas olarak kullandı. Kadir Bekmezci'nin golünde refakatçiydi. (Bu adamı almak için kovulan Diatta, Premier Lig'de Belezoğlu'nun yedek olduğu Newcastle takımında 90 dakika oynadı!) 5 -Beşiktaş'ın 100. yılında sağ tarafta oynayan Kaan Dobra'yı hatırlayan yok. Ama solda oynayan Üzülmez hâlâ sahada. O da kontenjan senatörü gibi!.. 6 - İlk 45 dakika sadece Holosko'nun çaprazdan auta giden şutu. İkinci yarı Beşiktaş golü yiyince, Sağlam iki tane affedilmez antrenörlük hatası yaptı. Bunun adı teknik direktör iflasıydı. Birincisi (Delgado/Yozgatlı değişikliği) geç kalmış bir doğruydu. İkincisi ise komikti. Beşiktaş yenikti ve oyundan Holosko çıktı. Kurtarıcı olarak Batuhan Karadeniz'in girmesinin yorumu bile yapılamaz. |
ertuğrul hıocanın kötü teknik direktör olması yada bizim onu savunmamız sana ertuğrul hocayı savunanlara utanmaz ve sözde beşiktaşlı deme hakkını vermez. |
Arkadaşım sen çileden çıktın diye bizi de çileden çıkartma senin de bu tavrın beni çileden çıkartıyor ama bişiy demiyorum, sınırları zorlama fazla.. ;) Delgoda senin için yıldız olabilir ama benim için değil, ilk geldiği gibi oynasaydı muhakkak oynatılırdı... |
Alıntı:
Sorularıma neden cevap veremediniz . :) Bırakın sataşmayı sadece bu sorulara cevap verin , hani delgado star diye alındıya onun için sakatlandı diye oynatmıyo ertuğrul efendi ama sakat olan yozgatlıyı oynatıyo . BU NASIL TEKNİK DİREKTÖRLÜK BİŞEY YAPIYO ARDINDAN YAPTIĞI HATA İLE KENDİNİ TEKZİP EDİYOR. |
Pardon da kimin kime sataştığı belli komik olmayalım lütfen :) |
Alıntı:
Halen Sorularıma cevap veremediniz kimin komik olduğu ortada . :) Neyse cevap vermenizede gerek yok artık . |
siz ne satıyorsunuz ya ortada ne var tarlamı neyi paylaşamıyorsunuz anlamış değilim ertuğrulu sevende var sevmeyende seven burada veya maç sonunda çicek verir sevmeyen gider maç sonunda tepkisini dile getirir bu tartışmanın bir manası yok beyler |
acılen ne gerekıyorsa yapılsın.yeter atık ulan |
hepsı ıstıfa ettsınnnnnnn |
EDİT . |
Alıntı:
Ya siz laftan anlamıyorsunuz belli hocanına adamlıgna kimsenin lafı yok olmazda adam gibi adamdır ama hocalığı şu anda yetersizz beşiktaşın buyukllugnu şu anda kaldırabilecek bir hoca değil ikide bir adam ghibi adam dıyorsunuz .. Bize adamlık lazım değil bize hocalık icraatı lazım . |
Alıntı:
|
-----------------rüstü--------------- serdar k. ---- coloccini --- edmilson --- tello M.topuz ------ cisse(delgado) ----- Makalele ----- AYDIN ----Holosko ---- Bobo ( PANDEV ) arkadaslar kadromuz böyle olsa varyaa off diyorum baska birsey demiyorum basımızda iyi bir teknik direktörle ucarız söliyim .. bu takımı yaratmak biraz maliyet gerektirir o kadar 30milyon euro civarı ama deger |
he tabi türk olarakta selcuk inanı mehmet yıldızı mevlutu alabilrlerse büyük iş olr |
arakadaslar kendimizi kandirmayalim biz hic bir tane kaliteli futbolcu alamayiz. olan para gitti, para olmayinca bizimkiler genc yetenek diye ikinci sinif futbolculara yöneliyor gordon gibi,kadilac gibi, taraftari kandiriyorlar. |
erturul ve demirören sinan defolup gitmese kim gelmiş kim gelmemiş takım düzelmez |
Türkiye`de Saat: 10:53 . |