![]() |
Ulan yaziktir ya her sene ayni geyik Soguttunuz ulan takimdanda toptanda soguttunuz |
avrupadamı basarılı olcaz.katılabılcekmıyı acaba |
evet üst düzey futbolcular alın bakalım..mesela romen liginde veya letonya veya bosna liglerinde bonservisi elinde 20 yaşlarında futbolcu çok.. |
inşallah gelecek sene ışık saçan futbolcular gelir |
Ulan sana C.Ronaldo'yu,Tery'i alsak ne olur.Körsün galiba sadece stoper ile ön libero mu eksiğimiz.Ya sağ bek,solbek İ.Üzülmez'i oynatacaksın herhalde ine.Tövbe estağfurullah. |
ya hocam sana 2 tane yetmez 4 tane kaliteli olsun yeter:bird: |
ertuğrul yeni anladı transfer gerektiğini ama hala tam teşhis koyamadı 2 transferle bişi olmaz:D bu adamın ders aşlacağı yok artık seneye başka bi anadolu takımında yapar bu transferleri:D ertuğrulllllllllllllll istifaaaaaaaaaaaaaaaaaa |
bugun fanatik gazetesinin cikardigi bir brosur var ona bakiyorum futbolcularin resimlerini yapistiriyorsun bizim sayfamizda avrupadaki en buyuk basarisi 2002-2003 uefa da ceyrek final yaziyor bazi seylerin degerini bilmeli insan |
parami kaldi hoca sen ne transferiden söz edioyrsun. getirisiniz gene gordon gibi bir bavulu yada baki gibi yetenegi oynatirsin catir catir. hoca sana cok güveniyordum ama bos ciktin, derhal istifani bekliyoruz |
ben artık bıktım bu bir anlık refleksle söylenen ertuğrul hoca atasözlerinden.Hoca kusura bakma ama futboldan anlamadığını düşünmeye başladım. __________________ |
Türkiye`de Saat: 10:37 . |