![]() |
ne kadar beşiktaşlısın Paranı geri almadan gitmeyecek kadar mı ? Kendi taraftarından küfür yememek için belin mi tutmayacak yoksa Amerika'ya tedaviye mi kaçacaksın, orta yerde suçlu benim ve gidiyorum diyemeyecek kadar mı? Aynaya bakıp kimin Beşiktaş Haini olduğunu anlayacak kadarda Beşiktaşlı olamadın. BEŞİKTAŞ TARAFTARI OLMAK İLE BEŞİKTAŞLI OLMAK ARASINDAKİ FARKI ANLASAYDIN NE KADAR BEŞİKTAŞLI OLDUĞUNUDA ANLARDIN. YOLUN ARTIK BEŞİKTAŞ'TAN UZAK OLSUN YILDIRIM. |
Herkes bunu diyor ama adam anlamıyor ki :) |
ablacığım güzel yazılarını şöyle bi toparlayım güzel bir konu açsan forumdaki konulara bkıyorumda dikkatimi çekti yarısı sana ait güzel yazılar ama parça parça birşey anlamıyoruz ne demek istediğini kime eleştiri yaptığını . rica ediyorum sadece :) |
kim dikiliyor peki demirörenin karşısına? ben bu beşiktaşı kurtarırım,düzlüğe çıkarırım diyor?nerde muhalefet,sahipsiz kaldık resmen |
Alıntı:
|
sevdiğim kız'dan vazgeçecek kadar seviyorum... |
Alıntı:
|
ne demek ne kadar beşiktaşlısın o beşiktaşlı değil sadece ve malesef BEŞİKTAŞ JİMLASTİK KULÜBÜNÜN 105 YILLIK ÇINARIN başkanı. evet meriç sende haklısın muhalefet yok sahipsiz kaldık resmen:( |
Alıntı:
|
nasil kimse sahip cikmiyor.BESIKTASIM SAHIPSIZ KALMAZ kimse korkmasin.yeter ki cekip gitsinler artik. |
Türkiye`de Saat: 14:25 . |