![]() |
Vestel maçına tüm yönetim gelmeli Lamı cimi yok O maçta şeref tribününde son defa yerinizi alacaksınız. Daha sonra hatalarınızdan doğan zararları kendi cebinizden karşılayarak, şanlı Beşiktaş'ın tarihindeki kara bir sayfa olduğunuzu kabul edip, yeni bir beyaz sayfa açılmasına izin vereceksiniz. Aksi taktirde bu camia sizi tarih boyunca affetmeyecektir. Yeter artık, Beşiktaş'lı Beşiktaş'a bu kadar zarar vermez |
eskiden yöneticileri tanırdım bazılarını şimdi hiçbirini tanımıyorum vallahi gelsinler maçada protestoyu görsünler . |
bırakmaz bu yüzsüzler |
Alıntı:
yaziklar olsun hicmi bu tüpcüye rakip yok ya |
bıraksınlar artık yeter |
bence taraftar tam tezahürata başlarken ŞŞŞŞşşşşş.. susup herkes koltuğuna otumalı ve pankartlar konuşmalı.!! veya hiçkimse maça gelmemeli.!Bu yönetime yüz çevirmeliyiz.! |
Gelmeyecekler o maça!..Bu kadar basit,başkan yaa amerikaya gider artık,ya da italyaya falan futbolcu arama bahanesiyle gider,bir yolunu bulur yani maça gelmemek için...Diğerleride keza öyle... |
gidicekler yoksa bir dahaki sene onlara haram olur |
baskan o maca gelirse maca boyunca baskan istifa diye son ses bagirmali:hello:ama gelmez kesin isleri cikar yurt disinda:puke: |
Bence herbir yönetici için inceden alaylı tezahüratlar hazırlamalı hatta beyaz çarşaflara graffiti boyalarla karikatürleri çizilmeli ve pankartlar hazırlanmalı...soytarılar...............küstüremez siniz beni karakartalıma :( |
Türkiye`de Saat: 12:51 . |