![]() |
Yozgatlı'nın yüzü gülmüyor Yozgatlı'nın yüzü gülmüyor http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...atli1304bb.jpg Beşiktaş'ın sezon başında Fenerbahçe'den renklerine bağladığı Mehmet Yozgatlı bir türlü bekleneni veremiyor. 13.4.2008 Beşiktaş’ın sezon başında Fenerbahçe’den renklerine bağladığı Mehmet Yozgatlı bir türlü bekleneni veremiyor. Uzun bir aradan sonra dün ilk 11’de sahaya çıkan yıldız oyuncu vasatı aşamadı. Gurbetçi futbolcunun oynadığı maçlarda da Kartal kazanmakta zorlanıyor. Süper Kupa, Şampiyonlar Ligi ön elemesi, Türkiye Kupası ve Süper Lig’de, Yozgatlı’nın forma giydiği 12 maçta Beşiktaş 4 galibiyet, 5 mağlubiyet ve 3 beraberlik aldı. Tecrübeli futbolcuyla sezon bitiminde yolların ayrılabileceği bildirildi. |
her seferinde diyoruz Yozgatlı,Tandoğan,Üzülmez,Baki bunlar gitmesi gereken oyuncular en ba$takiler yozgatlıyı neden aldığımızı bile bilmiyorum ya neyse... |
oda onu oynatanlatda oynatanları yönetenlerde ! gitsin.. |
yaniiiiiii hele şükür bizi yorulduk yozgatlı baki üzülmezzzzz gitsin die onLar yoruLmadı oynamıyan adam görmekten |
Aslında çok ümitliydim Yozgatlıdan,ama tutmadı aşı.İyi bir sağ kanat oyunusu olduğunu düşünüyorum çünkü,sağ ayağını müthiş kullanıyor,onun gibi orta yapan çok az futbolcu var Türkiyede...Ama gerek sakatlıklar gerekse Serdar Özkanın formu nedeniyle Yozgatlı forma şansı bulamadı.Bulduğundada gördükki kendini toparlayamamış daha,sahada yürüyecek hali yok adamın...Seneye büyük ihtimalle o da yolcular arasında... |
ya adamı sakat sakat aldık boşuna o kadar para verdik...hiç anlamıyorum...hiç... |
bu adamı sezon başı başkan gine kendi isteğiyle aldı göya ezikbahçeyi bitirecekmiş dangalak herif aldında noldu kendini bitirdin. |
Eziklerdeyken Beşiktaş taraftarına hareket çeken şahsı takıma alırsan böyle olur! Saçına da siyah beyaz damalı bant tak Mehmet , seni sevmeyeceğiz! |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 22:39 . |