![]() |
Sağlığım bozuldu http://www.karakartal.com/images/hab...en057_1304.jpg"Sağlığım bozuldu" Teknik heyet ve futbolculara ateş püsküren Başkanımız Demirören, "Hasta ettiniz beni" dedi Oynadığı son 4 lig maçında 3 yenilgi alarak şampiyonluk şansını zora sokan Beşiktaşımızda başkanımız Yıldırım Demirören fena kükredi. ULEB Kupası’nda basketbolcuların ezeli rakipleri Galatasaray karşısında yaşattığı şokun ardından futbol takımının da G.Birliği OFTAŞ’a yenilmesi, Demirören’i küplere bindirdi. Dün sabah erken saatlerde özel uçakla İtalya’dan İstanbul’a gelen Demirören, hemen kurmaylarını toplayarak hesap sordu. Genel sekreter Kenan Öner, asbaşkan Levent Erdoğan, Ertunç Soğancıoğlu, Bülent Deriş, Şeref Yalçın ile toplantı yapan ve Moskova’da oyuncu izlemeye giden Sinan Engin ile de telefonda görüşen başkan Demirören, geniş kapsamlı bir rapor istedi. Demirören, "Sezon başından beri teknik heyetimiz kimi istediyse aldık. Şampiyonluk hasretimizi dindirmek istiyorduk. Ama saha içideki bu aciz tablo beni perişan etti" diye konuştu. Hak etmiyoruz Peşpeşe gelen sakatlıkların ve cezaların takımı olumsuz yönde etkilediğini sözlerine ekleyen Başkan Yıldırım Demirören, şöyle devam etti: "Bizleri sezon başından bu yana destekleyen taraftarlarımız bunları hak etmiyor. Bu formayı kim giyerse giysin, sahada Beşiktaş’a yakışır şekilde mücadele etmek zorunda. Bana inanılmaz bir şok yaşatılar. Hocamızın arkasındayız. Çok üzülüyorum. Sağlığım bozuluyor. Hasta ettiler beni." Çek Cumhuriyeti’ne menajer Mithat Halis ile birlikte oyuncu bakmaya giden Ertuğrul Sağlam ile telefonla görüşen Demirören, hocasından da hesap sordu. Demirören’in, "Kahroldum. Bu sıkıntıyı bana çektirmeye hakkınız yok. Kaybedilen puanları toplasanız, şampiyonluğumuzu ilan etmiştik. Kadromuz kötü değil" dediği, Sağlam’ın ise elindeki kadroyu en iyi şekilde kullandığını ve istenilen istikrarı yakalayamadıklarını ileri sürdüğü öğrenildi. |
senin sağlıgın bozulmuş biz ölmek üzereyiz Allah aşkına bırak git kardeşim ya lütfen !!! |
ulan kim kimi hasta etti kanser ettin başkan lütfen git ya . |
Ne diyo yaa bu,dalgamı geçiyor...Kim kimi hasta etti acaba,kahrolduk ya sizin yüzünüzden.Halada böyle konuşmuyorlar mı, deli ediyorlar valla beni...Madem sağlığın bozuldu bırak artık şu koltuğu!.. |
olsen de senden kurtulsa besiktas.insani bu duruma getirdiniz.yaziklar olsun sizlere. |
Sanki zorla tutuyorlar, madem sağlığın bozuldu bırak çok mu lazımsın sanki :) |
biz öldük.. |
git de sen de rahatla biz de |
Geberirsin de kurtuluruz inşallah.! |
ya cek git utanma yok sende ne durumlara düsürdün bizi yakinda iflas etmesek hic sasirmam.. |
Bu açıklamanın tarifi sadece iki kelimede biter: " y-u-s-u-f y-u-s-u-f " |
bu adama da yazık,ama her sene yaşadığımız üzüntü işte,alıştırdınız bizi |
biz öldük kahrolduk sokaqa çıkamıyoruz allah aşkına ne yapcaksan yap...her sezon bu sene olmadı seneye diyoruz al lan işte al düzgün adam yozgatlıymış bilmem kimmiş yeter adam gibi adam al yeter ya verem olduk |
geber de kurtulalım |
defol ozaman |
ya madem bozuldu sağlığın bırak işte zorlama! |
işte ne güzel gitte bizde senden kurtulalım |
bız neler yasıosuz bursada sokaga cıkamcıaz nerdeyse senın saglın bozulmus cok usuldum bırak baskan yeter artık 4 senedır fıyasko bırak artık yeter her sene olan taraftara oluyo ayıp ya |
hepimizi kanser ettin be kardesim... git artık giiiittttt... istemiyoruz senin gibi başkan......... |
Yeter artık yeterrr bırak bu demogojileri. Eger okuyorsan tabi bunları okumaya yüzün varsa ÇEK GİTTT .... |
sağlığın için bırak beşiktaşı git artıkkkkkkkkkkk |
saglıgı bozulmuşmuş bız öldük be |
bak ne güzel kendi azinla söylüyorsun hasta oldunu, hadi canim benim istifani verde hem sen sifani bul hem bizler sifamizi bulalim dimi. sayende verem olmak üzereyim ama istifa edersen düzelme ihtimalim varmis dedi doktorlar lütfen istifa et |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 17:37 . |