![]() |
Ya Gökhan Ünal demiyolar mi deli oluyorum,bizim forvetimizin neyi eksik bu adamdan ??Gökhan Ünal bana bir zamanlar 6,5 milyon $ verip sonra attigimiz ANTALYASPORdan gelen FAZLI yi animsatiyor ve dogrusu futbolundan hic hazetmiyorum:( |
Eğer o Gökhan Ünalı da alırlarsa varya daha ne diyim bu kadar gereksiz bir transfer daha olamaz ya |
ya topuz fenere gitmek istiyo bırakın avrupayı türkiyede bile adamlar beşiktaşı istemiyo artık millet açmış baksanıza niye gelsin :) |
mehmet eren i iyi bir yedek olarak alabilirler super oyuncu hızlı teknik ve zeki |
Topuz niye bize gelsin adamı her takım istiyor bizimle birlikte toto damı oynamak ister yoksa eziklerle sampiyonlar ligindemi, onu geçtim bunlara vereceğimiz milyonlarca euro ile avrupadan çok çok daha kaliteli bir sürü yabancı futbolcu bulabiliriz. Ama her seneki aynı terane 15 tane gönder 17 tane al, bence bu işin arkasında hep para aklamalar başka sözleşmeler, kendi iş çıkarları falan var yoksa insanda fındık kadar zeka olsa bu kadar aptal transfer yapmaz |
bi topuz var onda satmıyor adamlar |
yine toplama birtakımla yola devam edcegiz yani |
Son mac dolduralım su stadı... bjk taratarı neler yapabılıo herkes gorsun... ıstıfa ettırelım su serefsızlerı ... cekelım ısyan bayraklarını... hatırlasanıza bjk-sıvas macını... bız olmadan bu futbolcular bu yoneytım bı hıc... Vestel macında isyan bayraklarını cekelım... herkes sıyah gıysın ... aldırma kartal aldırma diyelim.. İstila ettirmeyelım... istifa ettırelım !!! |
M.Topuz ve Özer |
başladık yine of of of |
Türkiye`de Saat: 12:09 . |