![]() |
Diğerleri Fos işe yaramaz ama Mehmet Topuz alınabilinir ama 11 milyon euro gibi uçuk bir rakama alacaklar büyük ihtimal, o zaman kalsın. O paraya avrupadan yıldız alırız yıldız.! |
ülker grubu unlu bi yıldız hediye edicekmiş..Gazete yazdı ama ne kadar doğru.. |
arkadaşlar biz kendi kendmzi kandrıyoruz biz ortalama bir futbolcu bile alcak para yok yne gordon gbi adamlar toplanacak yne biz kahrolcaz hersene aynı şey olyo yeter artık yeter |
M.Topuzun gelmesini cok isterim.. |
allahım zihniyete bakın ya m topuz tamam da gokhan unal nereye ya adam gecen sene bi oynadı koptu ondan sonra :D gokhan unal kesinlikle kucuk takımların buyuk oyuncusudur M Topuz aralarınnda bi tek oynayabilecek bi oyuncu beşiktaşta |
mehmet eren ve mansıdakı sezer ıyı cocuklarda arkdlsrın dedıgı gıbı para nerde |
Alırlar alırlar merak etmeyin Ertuğrul Sağlam'ın eski takımı ya aklına girmiştir milletin ben bu oyuncularla başarılı oldum beni dinlerler diye 15-20 milyon euro sokar bize yine |
seneye sampıyon gorelım sızıde nasıl olursanız olun kımı alırsanız alın |
topuz ve kayserinin stoperleri ancak yedek olarak gokhani versinler o ikisini alsinlar topuz besiktasa ilac olur ama bu baskan bu isi beceremez |
yaa mehmet topuz beşiktaşa gelirmi yaa fenerde istiyor benim hiç inancım yok |
Türkiye`de Saat: 04:40 . |