![]() |
Manisa Maci Mabedemiz´deki Son Mac. Inönü´yü Son kez Dolduralim. YouTube - Besiktas v Lazio [the best crowd ever seen] Besiktas - Lazio macindan bir video herkes izlesin! Bu videoyu izleyip aglamamak mümkün degil. BesiktASK Insallah Manisa macindada Taraftarimiz böyle olur. Sevdim Seni Bir Kere Baskasini Sevemem Deli Diyorlar Bana Desinler Degisemem Desinler Degisemem Desinler Degisemem ooooo |
gelicem :( |
kısmetse bursadan kalkıp gelıcemm son macta sampyıonluk marsları soylemeyı dusluyoduk ama nelerle karsılasıos :( |
manisa macini inönüde mi oynucaz yoksa yine tarafsiz sahada mi? |
arkadaslar manisa macinda öyle bir protesto olsun ki, artik bu yönetim toplasin tasini taragini gitsin. gidebilenler lütfen bunu besiktasin gelecegi icin yapsin. carsi filan anlamam. herkes koysun tavrini ortaya. |
bir tarih yıkılıyor :( bu son karşılaşmamaızı dolduralım EN GÜZEL ŞEKİLDE sallayın yönetimi boşverin .son maçımız zaten inönüde bunuda yönetimle mi harcıcaz kim takar onları en güzel şekilde kartal gol gol gol die en güzel şekilde beşiktaşım oleyyyy die bağıralım boşverin başkanı , yönetimi . . . |
orada olacağım 4. ve son kez |
ben o maça gelicem eger protesto olmazsa istifa sesleri yükselmezse bu yönetim istifa edene kadar bi daha hiç bi maça gitmiycem. |
keske gelebilsem... son kezzz |
ben sirf bu mac icin bilet aldim cuma gecesi ucaga binip inönü\'de olacagim son kez inönü\'yü hissetmek icin allah\'dan iddaa\'dan bu hafta para tutturduk demek ki besiktasima nasipmis. en son gecen sene gayfb derbisinde inönüdeydim |
Türkiye`de Saat: 10:04 . |