![]() |
ozaman iki sezon daha şampiyonLuk hayaLlll |
Sen beşiktaş taraftarının farkını farkedemedın yıldırım demıroren bu saatten sonra farketsende farketmez . . . yol al artıq !!! |
Gün birlik olma zamanıdır demiş demirören..... kanlı darbe yapacaz valla ulan son macta stadı doldurup demirörene isyan bayrağını cekmeyen fenerli olsun!!! |
ya bırakın ya bu kadar da olmaz neyin inadıdır bu yaa İSTEMİYORUZ kardeşim ZOrla güzellik olur mu bide utanmadan bu sportif başarı yoktu diyor Ulan KOCA FULYANIN aDINI ALLAHIN HAMSİLERİNE SATTIN DAHA 3 GÜN ÖNCE artık sporu mu kaldı bunun beşikataşa ait ne varsa ipotekledin Bİr taraftarın G.. ÜNDEKİ don kaldı onu mu istiyosun GİT artık allah aşkına tiksindirme iyi bir beşiktaşlı der geçeriz ama biraz daha ısrar edersen BEŞİKTAŞLA adın bir daha ANILMAYACAK şEREFİNLE git GELEN hakkıyla GELSİN SEN KİMSİN TAKIMIN ADINI SATIYOSUN 3 hece 8 harf ONUN ADI Colasız- Colasız- Colasız- Colasız, sadece sadece sadece sadece sadece sadece B-E-Ş-İ-K-T-A-Ş |
bu adamı hangi marka yapıştırıcı ile oturttular acep varmı formda bilmiyorum ama yuotubeden bir istifa klibi daha YouTube - Demirören Istifa YouTube - Yönetim İstifa |
Walla seve seve gitmezse artık olacağı belli. .......... gidecek.. |
Vay utanmaz adam vay..! |
Geldiğin gibi gidersin bay başkan . |
ne yanı gıtmıyormu gıtsın artık |
demirören gitmiyorum diyor desenize 2 sene daha şampiyonluk yaşayamayacağız |
Türkiye`de Saat: 18:15 . |