![]() |
Her futbolcunun bir değeri vardır eğer verirlerse hepsinin satsınlar |
BEŞİKTAŞTA YILDIZ GÖREMİYORUZ Kİ ARTIK :nurse::nurse::nurse::nurse:ERTUĞRUL HOCA VE BOBO KALSIN ALAYI GİTSİN |
Nobre kalsın bi kere DELGADO ülkerin futbolcusu Delgado nun satılması durumunda Beşiktaş para alamaz :D Para kazanacaklarsa bi tek bobo dan kazanırlar .. |
eger 5 milyon euro gibi bir paradan bahsediliyorsa nobre icin 5 dakika tutmayin simdeden satin gitsin hemen ancak bobonun kalmasi lazim yalniz illede ben gidecem diyorsa gule gule densin onada yerine zigic yada grafiteyi alabilirsek holoskoyla beraber shov yaparlar |
bence delgadoyu da nobreyi de boboyu da iyi fiyat veirlerse hemen satsınlar daha iyilerini almak şartıyla ama bunları satıp ertuğrul gidip bosnadan arnavutluk liginden adam alacaksa satmayın:D |
Delgado,rico-bobo-baki gitsin sonra takıma bir bakın nasıl oluyor. |
Arsenal Delgadoyu alır mı hiç ya?Ezerler onu premier ligde valla,top tutamaz ayağında,hele Arsenal gibi bir takımda hiç oynayamaz.Delgadonun bi yere gideceğini sanmıyorum,onu gönderipte yeni bir 10 numara alacak durumda değiliz şu anda...Bobonun büyük ihtimalle gideceğini düşünüyorum,10 milyon euroya satabilirsek çok iyi olur...Nobrenin ise daima takımda kalmasından yanayım,herzaman söylüyorum Nobre gibisini bulamayız biz,helede bu türkse... |
hiç biri gitmesın gidiyolarda ne oluyor geln yerını dolduruyormu ... |
manyak herif bunLar bobo kalsın be ne salaksınız boboyu istiyosalar bi bildikleri vardır kalSın bobo.. |
Bu yönetim delgado ve boboyu satar yerine de ezikbahçeden eski, kullanılmayan miadı dolmuş futbolcuları alırsa şaşırmayın.. |
Türkiye`de Saat: 02:25 . |