![]() |
Gordon’dan Açıklama http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?adi=gordonilkidmanH Gordon’dan Açıklama Futbolcumuz Gordon Schildenfeld, bugün kanald.com.tr internet sitesi kaynak gösterilerek basında yer alan “Açım” başlıklı asılsız haberle ilgili olarak şu açıklamayı yapmıştır: “Haberlerde yer alan, Kulübümüz’ün ödeme yapmaması nedeniyle maddi zorluklar yaşadığım iddiaları asılsızdır. Kulübümüz ödemeleri düzenli olarak yapmaktadır. Dolasıyla benim ve ailemin herhangi bir maddi sıkıntı yaşaması söz konusu değildir. Kamuoyunun bilgilerine saygılarımla sunarım.” Gordon Schildenfeld Kaynak: Resmi Site. |
Buyur burdan yak |
ya war ya lanet olsun lan bu yönetime adam diye orda duruyolar... bu adamın parası olsa neden öle desin...yoksa paranız ne işiniz war yönetimde salak adamlar ordusu.. |
lanet olsun bütün medya ya ! |
bu hbaerleri yapanları bi yerde toplayıp, üstüne benzin döküp yakacan...bu ne ya çocuk oyuncağı mı sanıyolar bu işleri... |
medya terörü başka bir şey değil |
Yönetim yaptırmıştır açıklamayı. Rico yada alacağım yoktur diye imza attırmaya çalışmıyorlarmıydı? |
vallaha bu haber diğerinden daha ylan duruyo bana kalırsa :) |
Kolpa basını bilmiyormusunuz. Beşiktaş taraftarı artık bilinçlenmeli resmi olmayan hiçbir yazılı veya görsel tv gazete dergi hiçbir habere itibar etmemeli yıllardır palavralar yalan haberler asparagas skandallar ile klübü yıpratmaya çalışmışlardır.Şuanki hedefleri Bobo Cisse ve Delgado bu 3 oyuncunun Beşiktaşta olmasını hazmedemiyorlar.Sene başından beri sayısız haberler çıktı bu 3lü hakkında transfer sezonu açılında durmak bilmeyecektir.Ciddiye almayın.Sonra bobo satılsın aklı başka yerde gibi gereksiz yorumlar yapanlar oluyor bu haberler yüzünden bobo birkaç hafta önce açıkladı 2011 yılına kadar sözleşmem var ve burada mutluyum kalmak istiyorum transfer haberleri beni ilglilendirmiyor diye. |
kOLpa haberlerle yancı fikirlerle yine tavan yaptn g.t oğlanı basın bravo sana !!! |
Türkiye`de Saat: 03:12 . |