![]() |
hehe:D düŞtüqümüz hale bak..!... |
Ne yapıp edıp o maca gıdelım arkdaslar... konu yanlıs mı anlasıldı acaba??? konuyu acan arkdas desteklmekten mı bahsedıo ??? eger oyleyse kımse desteklemez... ama eger ısyan bayraklarını cekelım dıosanız... o olur ıste v.manısa macında full dolduralım stadı hep bır agızdan bagıralım... ınanıorum gıdıck bu yonetım... biticek bu kötü günler... cıkıcagız bu kaos un ıcınden !!! |
Alıntı:
|
artık tek yol devrim kardesim bu adam istifa etmiyorsa biz indirmmesini biliriz. İsyan bayraklarını actıkmı inönüde 30000 kişi hadi karsısına bizi alsın bakalım. Transfer politikaları hiç umut vermiyor 5 senede bir planı olsaydı simdiye uefa kupasını kazanırdık ama bunlarda nerdee o akıl!kESİNLİKLE DEFOLUP GİTMELİ. Tekrar ediyorum eğer seneye daha fazla üzülmek istemiyorsanız gordonlarla bakilerle diattalarala ivankovlarla spahiclerle jovanoviclerle kanser olmak istemiyorsanız bu gidişe dur diyeceksiniz. Bu saatten sonra tüpçüyü savunan beşiktasın düşmanıdır, haindir. |
kulaklarına tıkaç tıkar artı o maça gelmez çarşı bu adamla göbek bağımı var birilleri demirörenden nemalanıyormu karşı çıkmıyor |
kim diyor çarşı demiröreni istiyor diye ya ? forzaya girip hiç mi okumuyorsnz ? çarşı tüpçüyü istiyo diyen adam bana sadece 1 tane yazı kopyalasn buraya forzadan tüpçü kalsn başkanımız iyi yönetiyo diyen bi yazı kopyalasn... çarşıya Bo.k atmak kolayınıza geliyo... gelin manisa maçına görün kim nasıl bagırıyo .. |
büyük başkan seba yı küfürlerle kovanlar bu adama niye sabrediyor anlamış değilim |
ya gelsin gelmesin bizim taraftarımız sesini nerelere duyurdu chhnm dibine gitse yine duyururuz |
ark.çarşı desteklemez...ama sesini duyurmak isteyen duyurur....bn varım yeni açık kale arksındayım alt katta...beklerim KARAVANASEM 10 |
Bu adamlar yüzssüz bağırdığımızla kalırız yine geçen sivas maçında olduğu gibi :( |
Türkiye`de Saat: 10:14 . |