![]() |
Mesaj Alındı Büyük Beşiktaş Taraftarı Hazır mısın? Arkadaslar Cemil kazancı bakın ne diyor? ''İstifa et demiyoruz, istifa ederse de biz hazırız'' derken, Tuncay Özilhan, Hasan Arat, Hüsnü Güreli ve diğer isimlerle bir çalışma grubu oluşturduklarını söyledi. Grup içinde, aralarında ''Başkanın kim olacağı'' şeklinde bir sorun olmadığını anlatan Cemil Kazancı, ''Biz bu kulübün sahipsiz olmadığını göstermek istiyoruz'' açıklamasını yaptı. Cemal Kazancı, Yıldırım Demirören'in icraatlarının camianın genelinde beğenilmediğini ve sonuçların da bunu gösterdiğini dile getirirken, ''Başkanı istifaya davet etmek ya da imza toplamak gibi bir şey yok, bu Beşiktaş Kulübü'ne yakışmaz'' diyerek sözlerini tamamladı. Demekki kongre de tek basına aday olan ve kongreyi kazanan tüpçünün bu sekilde yollanması etik ve doğru olmaz.Burada işte taraftara cok büyük iş düşüyor.Hatta bakın Yönetim kurulu üyesi olacak Bahattin Demir ne diyor? "son iki dönemdir Yıldırım Demirören'in yanında olduklarını belirterek, ''Ancak kendisi başarısız oldu. Biz grup olarak Beşiktaş'ı başarıdan başarıya götürmeye hazırız dedi ve ekledi başkanın Kendisi, 'Artık ben bu işlerden yoruldum, yapamıyorum' derse, Beşiktaş sahipsiz değil. Hasan Arat, Tuncay Özilhan, Yalçın Sabancı, Hüsnü Özyeğin ve Hüsnü Güreli, yani biz, oturur içimizden birini başkan adayı yaparız. Beşiktaş'ı daha iyi yerlere götürecek yönetimi yaparız. Taraftarlara, 'Korkmayın, Beşiktaş sahipsiz değil, böyle bir görevden kaçmıyoruz' mesajını veriyoruz'' dedi." Yani Büyük beşiktaş taraftarı tüpçüyü yollayacak ve asrın yönetimi profosyonellerle işbaşı yapacak.Ne yapıp edip dünyayı tüpçünün basına yıkmalıyız. Ne olursa olsun son maçta mabedimizde isyan bayraklarını acmallıyız.Bakın resmen mesaj veriliyor siz korkmayın biz beşiktaşa sahip cıkacağız deniliyor ve artık taraftara tek bir söz düşüyor: YIILLLLLDIRIMMMMMMM DEMİRÖRENNNNNNNNNNNN YETERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR YILDIRIMMMMMM DEMİRÖRENNNNNNNNNNNN YETERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR SİNANIDA ALLLLLLLL GİTTTT SİNANIDA SİNANIDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!! |
|
ee hdi o zaman |
Süper olur,ama gerçekleşsin artık bunlar,sadece lafta kalmasın...Hep boşuna umutlanıyoruz,yine böyle olmaz umarım... |
gereken neyse yapalım artık defolsun tüpçü..... |
gitmenin tam zamanı derhal defol demirören |
Arkadaslar bakın yeni sezonu yyakmayalım bari! Lütfen beşiktas forumda ki herkes maca gelemeye calısıınn ne kadar örgütlü bir sekilde isyan edersek o kadar etkili olur!Orgaznize bir sekilde artık tüpcünün gözlerini acmalıyız onu etrafında bulunan saksakcıların pencesinden kurtarıp besiktas taraftarının ondan ne kadar nefret ettiğini göstermeliyiz herkes maca gelmeye calıssınn lütfen!Ben cebimdeki son para da olsa verip gelevceğim |
Demiröreni ancak taraftar gönderir....Lütfen son maçta bu işi bitirelim..Adam oyuncağı gibi idare ediyo klubü...Sinan da tüpçü de bir an önce gitmeli..Eğer yukarıdaki isimler tek çatı altında toplanabilirse bu muhteşem bi şey olur...Tüpçüyü gönderelim artık..Lütfennn.....Yeterrrrr..... |
inş seneye full staddayım ist geleyim bi hayırlısıyla :D |
maca gidelim hepimiz arkamizi donelim futbolculara ibrahim uzulmezede jubile yapalim bu sene rustu,gordon,yozgatli,cisse gitmeli bir guinti 3 tane cisse eder guinti gibi futbolcu alinmali ortaya kanatlarda islemeli bu futbol mu pozisyona giremiyorlar bjk deyince herkes korkmali 3-4 tane atmali en az |
Herşey lafta kalcak :D |
adamların konuşmalarını okudum, bir daha umutlandım ve böyle bir vasfa sahip insanların başarısız olmalarının mümkün olmadığı kanısına vardım, adamlar çok rahat bir şekilde yönetimi ağır bir dille eleştririp artık gitmeleri gerektiğini tüm camiaya aşılayıp kendi reklamlarını da cilalı bir şekilde yaparak daha yarın olağanüstü kongre kararı aldırabilirler ama ileride aksi yönde kullanılıp etik davranış sergilemedikleri ve beşiktaş ilkelerine ters düştükleri söylenir diyerekten geleceği düşünerek şimdilik arkanızdayız ama nefesimizi de hissedin mesajı veriyorlar, bu hakikaten bu oluşumun gerçekten temelinin sağlam olduğunu gösteriyor... şimdi asıl sorun, demirören'in istifa edip etmeyeceğidir, bence böyle birşey şimdilik söz konusu değil ama 2010'daki kongrede herbiri yöneticilik zekasına sahip, servetlerini bu yeteneklerinden dolayı elde eden, profesyonellerden oluşan çok sağlam bir yönetim geliyor, bunu bilmek bile mutluluk verici, işin diğer bir tarafı da 2010'a kadar yaşanacaklar, umarım demirören 4 yıllık hırsına yine kurban olup daha da kötü bir beiktaş devretmez... |
tamamdir abiler elinizi arkaniza koymayin biz gelemesekte klube mailler yollayarak destekciniz olacagiz |
bide bunu nerde soylediler abiler kaynak nedir |
Alıntı:
Yazın çok güzel evet mesaj alındı taraftar stadda demirörene cevabı vermeli ama şöyle vermeli yeteeeeeeeer yıldırım demirören yeteeeeeerrrr ertuğrulu da al git yeeeeeeeteeeeeeeeeeeer ertuğrulu da al git yeteeeeeeeerrr demirören istifa ertuğrul istifaaaa . |
Alıntı:
|
Sayın SAGLAM kalsın baskan gıtsın! |
Alıntı:
|
de hade bismillah |
Alıntı:
1 - Ben cellat değilim hakaret etmeyin , edepli olun . 2 - AMATÖR VE BİR YERLERDEN İCAZETLE GETİRLMİŞ TEKNİK DİREKTÖR İSTEMİYORUM . 3 - BAŞARISIZ OLAN GİDER , ERTUĞRULA GÖSTERDĞİNİZ SABRI NEDEN DEL BOSKİYE GÖSTERMEDİNİZ . |
Alıntı:
2. sağlam, mevcut şartlarda getirilebilecek en doğru teknik adamdı, 3. kulübü biz yönetmiyoruz, bu sorunun cevabını bir zahmet demirören'e sor, 4. 17 numara miyopi sorunum yok, puntonu gönül rahatlığıyla küçültebilirsin... |
yaa Sinan Engin falan Rusyaya İspanyaya futbolcu izlemeye gidiyolarmıs demekki bırakıcak gibi degiller bence salağa yatıcaklar 1 sezon daha katlancagız bu yönetime ... |
Alıntı:
|
kadroya bakarmısınız yalnız..bu kadroyla gerçekten başarıdan başarıya koşarız ki kimsenin gözü başkanlıkta değil..bi nevi hepsi başkan hepsi paralı hepsi bilgili ve usta isimler..biz hazırız ! |
tüpçü son maca gelmez zati:Do adam yüzsüzün teki 2010 sonuna kadar duracak gibi duruo ama bende son maca gelicem sırf o adama olan kinimi bosaltmak için gidecegini düsündgmden deil |
bende son maça gidicem inşallah yeeeeeeeeterrrrrrrrr yıldırım demirören |
bırakacağını sanmıyorum son maça kadar bu ortam yatışır üstelik maça gelmez ve aynen devam ederiz seneyede |
Biz Hazırız..! DEFOOOOOOOOOL YILDIRIM DEMIROREN DEFOOOOOOOOOOLLLLLLLLL |
eyer manisa macindan sonra burakmasa. her inönüde oynanan macta istifa tehurazat yapilirsa bak bakalim nasil edecek. yeterki susmayalim önemli olan bu. demirören gidene kadar onu protesto etmek lazim |
kardesim yazindan bal damliyor insallah diyorum artık bizde bir gun olsun gulelim nedir bu kotu kaderimiz anlamıyorum. Inonude o stadı dar ederiz yonetime, ama seneye için birşey diyemem cunku bizde o kadar cok cikari olan insanlar ve o kadar cok BEŞİKTAŞ dusmani var ki 8-0 ile dunya tarihine geçtikten sonra bile hala utanmadan hep destek tam destek diyip herseyi unutup utanmadan Ertuğrul'a takıma arkasındayiz dediler diyorlar... yarali_kartal a katiliyorum dedigi gibi seneye de aynen devam ederiz ilk iki macida kazanirsak gorme bak Ertuğrul dan takimdan iyisi olmaz hatta sezon ortasinda lider kapatirsak Demiroren'e bile buyuk baskan derler.. |
Bu açıklamadan anladığım başkana rest çekilmiş.Demrörene sadece işini adam gibi yap deniyor.Bir ültimatom..Bunda bir icraat yok..Ama....... YALÇIN SABANCI GEÇ BAŞIMIZA KURTAR BİZİ ŞU TÜPÇÜDEN |
bu kulübün gerçek sahibi taraftar ve eğer onlar isterse yıl sonuna kadar başkanı istifa ettirirler çarşı grubu da bu işte çok önemli onlardan pek tepki yok gibime geliyor yoksa şimdiye dek çoktan giderdi başkan |
Arkadaşlar özellikle istanbullular,bu tarihi fırsatı ve görevi kaçırmayın,iyi bir organizasyonla bunları gönderin.Ama çarşıyı hesaba katın büyük ihtimalle satılmış çarşı sizleri engellemeye çalışacaktır.Kendi işinizi kendiniz görün.Diğer şehirlerdekiler olarak mail mektup fakz ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. |
her BEŞİKTAŞ'LI neferin bunu desteklemesi lazım......... İSTİFA ET ARTIIIIIIIK AL SİNANIIIIDAAAAAAAAAAA BAS GİT LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNN!..... |
isimler bile insanı heyecanlandırıyor hadi bizde taşın altına elimizi koyalım DEFOL demirören |
Türkiye`de Saat: 15:19 . |