![]() |
Maraton.com.tr Anketi Sonuçlandı!.. MARATON.COM.TR ANKETİ SONUÇLANDI!.. http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28...0414141815.jpg MARATON.COM.TR'nin gündem yaratan anketleri devam ediyor!.. Son anketimiz "Hakem hataları en çok hangi takım lehine tecelli ediyor?" sona erdi. Maraton.com.tr okurlarından yaklaşık 5500 kişinin katılım gösterdiği anket sonucunda hakem hatalarının en çok Galatasaray ve Fenerbahçe lehine tecelli ettiği, Beşiktaş'ın ise hakem hatalarından yandığı ortaya çıktı. Galatasaray ve Fenerbahçe ilginç bir şekilde aynı yüzdeyle berabere kalırken, Beşiktaş açık bir farkla geride kaldı. İşte sonuçlar: GALATASARAY %44 (2370) FENERBAHÇE %44 (2361) BEŞİKTAŞ %12 (608) |
zaten biraz adaletli olan insan kolaylikla diyebilir besiktasin hakemlerden cok cektigini |
Yanarım giderim puanları yazık oldu bu sezon açıkara birinci olurduk şu hakkımız yemeselerdi |
bence şansta yoktu hatalarda vardı bızde bu sene gelecek sene luce ile inş coşacaz:) |
bir tanesini evire cevire ders vermezsen olacagi budur lehimizede kararlar istemiyoruz sadece durust olsunlar aleyhimize kararlar vermesinler kisacasi ne varsa onu versinler |
600 oyu kim verdi acaba ne mallar var ya 600 ayıp ayıp |
% 12 bile değil dir :D |
o 600 oyu werenlere acıorum... türkiyenin gören körlerinden galıba !!! |
bir olur iki olur, üçüncüsünde masaya yumruğunu koymazsan--- herşey olur!!! |
ulan yukarda allah var insan biraz allahtan korkar beee 2 ezik maçında ve ilk cincon maçınıda hakem hataları yüzünden kaybettik artık başka yazmıyorum bunlar yeterli. |
bence oylama şu şekilde olması gerkirdi ezikbahçe ( FeDerasyonun takımı) %50 2250 kişi Gayse (Mhknin takımı) %50 2250 kişi Beşiktaş (Şererfli 2,liklerin takımı ) %0 şerefimizle oynadık, ********lerin haksızlığına uğradık |
ben böyle işin bizim sınıfta bi arki var fenerli olmasına karşın en çok beşiktaşa hata yapılıo dio nası bi iş bu anamadım |
yemişim anketinizi:D %12 ne ya ne zaman olmuş acaba %2 bile değil.ayrıca ankete gerek mi vardı eskilerden bir atamız derki:Dgörünen köy klavuz istemez:D |
herkes beşiktaşa karşı bir tavır alındığının farkında ama söylemek işlerine gelmiyor |
Ya bu güne kadar maraton programından erman toroğlu yaratığından ne hayır gördükki anketine itimat gösterelim... sizin matematiğinize ben..... ulan gs-fb %44 nasıl oluyor.?? Gs 2370 , Fb 2361 Adet oy almış... bunlar eşit değilki aynı yüzdelere sahip olsunlar... Bizde bunlara yorum yapıyoruz işte burada... |
Alıntı:
BEŞİKTAŞ ımıza yönetimi, teknik kadrosu, başkanı, futbolcusu sahip çıkmadıktan sonra elalem niye tırmalasın.. YETER ULAN! başkanından futbolcusuna antrenöründen masörüne hepiniz bırakın gidin düşün yakamızdan asalaklar YETER ULAN! |
Bize oy verenlerde Delikanlılığın 'D'si yok!..Utanmadan bizide oylamaya katmışlar,onuda geçtim utanmadan bize oy vermişler gururdan yoksun herifler!..En çok hakemlerle kazanan takımda şüphesiz şaibesaraydır...Ezikler yine onlar kadar kazanmadı bu sene... |
türkiyede 600 mal var galiba ancak bu oyu taraflı bile olsa salaklaR VERİR |
Alıntı:
gs tam olarak % 44,39........... fb % 44.22 bjk % 11,38 yuvarlamadan doğan sonuç bizim %12 olmamızda gs ve fbnin fazla kısmını bize vermişler yüzde hesabında bu küçük farklar dikkate alınmaz çünke yüzde kavramı genellemedir ve türkiyenin bu kadarı böyle düşünüyor demektir sonuçta istatistiktir |
abi o zmanm tam yüzdwsni koysanıza.. burada şaşırıyoruz işte.. ben maraton dene o lanet siteyide progamıda takip etmiyorum.. burda şaşırdım bak..:) |
ayıp oraya oy vernelere sırf hakem hataları yuzunden kac puanımız gitti.hatta cincon macınıda hakem hatasından kaybettik unuttular tabi serfszler... |
bunlara sadece hadı leyn derım |
608 oyu veren kesin cinconlarla eziklerdir.! :( |
herkes biliyor hangi takım hakemlerden çektiğini |
anketler her zaman yalan soyler o yuzden ınanmayın boyle seylere... |
Türkiye`de Saat: 15:49 . |