![]() |
Baştan bu adamı göndermekle hata yaptılar gelerse güzel olur ama ertuğrul hoca böyle bir pozisyonu kabul etmez |
sunuda belirtmek isterim arkadasin biri kovuldugu yere tekrar gelir mi adam demis hatirlatirim ona lucescu bizim kulupten kovulmadi kovuldugu bir yer varsa oda galatasaraydir ve oraya asla donmez ayrica giderken tazminat parasini almayip stat yapiminda kullanilsin diyecek kadar da besiktaslidir |
luce inşallah gelmez gelsin diyenlerede şaşıyorum şu an oynadığımız futboldan ne fark vardı skorlar yine hep 1-0 yada 2-1 idi maç izlerken karın ağrısından geberiyorduk defanstan başka bişey yoktu gelirse yine boşa geçen bir yıl olacak ama bir taraftanda gelsin diyorum çünkü herkesin aklında luce gelsinde o kayıp yıl bir an önce gerçekleşsin belki her teknik adamın arkasından luce denmez ozaman yani bu olayın yaşanması gerek başka türlü çıkış yok |
bence de hatalı bir karar olur.marinho boşta 8 milyon euro yu bosque ye verdiniz.böyle bir hocaya da değer.... |
yokya simdiki gibi gelen vursun giden vursun mu olalim sizin besiktasli olusunuzdan suphe ediyorum casus musunuz nesiniz lig tablosuna iyi bakin 2002-2003 un tek yenilgimiz var 34 macta |
geleceğini sanmıyorum :) |
Alıntı:
|
ıns. gelir adamın basarıları ortada tartısmaya gerek yok !!! |
2003-2004 sezonun ilk yarisi birde ikinci yarisi olarak degerlendirmek lazim ilk yari 8 yada 11 puan fark sonra o pe ras yon ben sadece ligdeki basaridan bahsetmiyorum avrupada yaptiklarimizda uefa ceyrek final ve diger sene sampiyonlar liginde sparta prag son saniyede gol atmasa lazioya gruptan cikiyorduk uefa olmustu sonra o sene uefa kupasini kaldiran valenciya elenmemiz o seneler valencianin en guclu donemi bu sene avrupada birseyler yapamadik iki yonlu bakmamiz lazim olaya |
Alıntı:
2003 2004 sezonu nedenini herkes bilir luce nin bunda tırnağı yoktu ! |
Türkiye`de Saat: 06:50 . |