![]() |
gelse keşke |
lucescu çok iyi bir teknik adam bence beşiktaşımızı başarıya taşıyabilecek yegane insanlarda birisi |
bence gelmemeli.valencianın geçen sezonki teknik direktörünü isterim ben olsam adamın adı fernandes miydi neydi ya bi gazete yazmıştı ama postada okudum galiba.ayrıca t.direktör sisteminden kurtulup menajerliği getirmemiz lazım. |
Alıntı:
|
Alıntı:
inan ben şampiyon yaptım diyordu hatırlarsanız bu senen gördük sinanı kaçıncı durumdayız sinana güvenmiyorum luce diye gecensene bağırdım durdum ama bizim yönetim beceremez neden luce derseniz adam oyundanda oyuncudanda anlıyordu... sorun cevrenizdeki fblilere kimi beşiktaşın başında görmek istemiyonuz diye luce derler gelse çok sevinirim adam kötü gs kadrosunu şampiyon yapmıştı |
BÜTÜN TARAFTARLARA SORUN %99.999999999 U LUCESCU İSTER E.SAĞLAM İYİ ADAM AMA TECRÜBESİZ... |
inşallah gelir de şampiyon oluruz inşallah aminnnnnnnnnnnnnnn |
üç büyüklerden hangisi kötü gitse luce geliyor zaten |
Alıntı:
|
2003-2004 yılındaki kaçan şampiyonlukta Lucenin suçu yok diyenler bu sene Ertuğlul Sağlam'a niye diyemiyor merak ediyorum.Bi bakın bakalım o sene mi daha çok hakkımız yenmiş yoksa bu sene mi???Aslında bakmaya bile gerek yok,tabiiki bu sene... |
birakin bu isleri lucescu gelirse sadece besiktasimiza gelir galatasarayi sampiyon yapip kovulmustu yerine gecen fatih terime kimin bir numara oldugunu gosterdi (imparator lucescu) gsye gider mi o kadar yuzsuz mu kendisi I love you luce |
Alıntı:
gollerimiz verilmemeişti bir ankara gücü maçı vardı 1-1 bitmişti gol attık sayılmadı 2. attık mecburen saydılar ankaragüçlüler sert oynarken bir kırmızı çıkmamış ama bizim oyuncumuz atılmıştı daha neler neler oldu gençler maçıydı 2-0 dan 2-2 yapmışltık 2 penaltımız verilmemişti diyarbakıır maçıydı 1-0 dan 1-1 yakaladığımız gol verilmemişti sadece gs maçında haksız puan almıştık gs golu ve bizim penaltılarımız haksızdı onun dışında şu bursalıların kızdığı bizi suçladığı çaykur maçında yediğinmiz gol haksız penaltıydı hatırlayanlar bilir o sezonun hesabı yapılmadı o yüzden bide o sezon 2. yarı gunti tayfur sakatlanmıştı lucescunun hataları vardı mesela istanbul maçına yedek takım çıkmıştı valencia maçı vardı ilhan satılmıştı illie aldırmıştı ama lucescu 1. suçlu değildi 1,5 sene tek yenilgi alan avrupada çok iyi olan takımdık ş.l 16ya kalacakken son saniyede paragtaki gholle yıkılmış valencizyada son saniye golüyle yenilmiştik fb berabere kaldığı kaldığı çaykur maçını 2. kere oynamış omaç devre sonu oynancakken ne hikmetse 2. yarı oynamış ve dünyada eşine rastlanmnayacak bir şekilde 2. devre için aldıkları oyuncuları bunlardan biri nobredir o maçta gol atmıştı oynamıştı 1, yarı maçında 2. yarı alınan oyuncu oynarmı ayrıca o maçta çaykurun kaybettiği 1 puan yüzünden çaykur küme düşme potasına girmiş oyukarda belirttiğim maç oynanmıştı çaykur fb yi yenmiş ama bunalımda olan bizi yenmesi şikeye denilmişti bura ayrıca benim garibime giden noktaydı |
Lucescu çokk ii bir teknik direktör.Ama ertuğrul sağlam ile dewam edilmesinden yanayım |
yaw arklar her haberi açıyorsunuz buraya ayıptır yaw duyduğunuz herşeyi açıyorsunuz biz bu şekilde takıma zarar veriyoruz duyduğumuz herşeyin etkisinde kalıyoruz. ne eziklerde nede geyselerde böle şeyler olmuyordur sanırım walla bence yanlış yapıyoruz dikkatli olmak lazım |
ertugru cok tecrubesız buyuk takımı calıstıracak kapasıtede değil su anda inş gelri luce hıc degılse bole kazma adamları aldırmaz beşiktaşa |
Alıntı:
|
Luce gel ayrılda gel.Kopta gel artık buraya. |
no luce YES SAĞLAM |
veya fernandes.........:p |
bakalim bu isin sonu ne olacak umarim gelir besiktasa bir ara burada da adi (iskocya ve ingiltere de)gecmisti ama ne olur bilinmez akilli ama bir teknik adam ama yonetimin bu teknik diroktere karismamasi lazim |
Alıntı:
|
her sene çıkıyo bu haberler inanalım mı inanmaayalm mı valla şaşırdık ama artık inanmak istemiyorum imza ancak beni inandırır |
hayırlısı bekleyecegız ve gorecegız |
arkadaşlar bence bu başkan yönetim ve futbolcularlan takım iflah olmaz.çünü hainlerin sonu devamlı yenilmekdir |
Haber: Orhan YILDIRIM Doğruluk payının ne kadar zayıf olduğunu anlamışsınızdır umarım.! :( Keşke gelse ama imkansız.! |
haber'e inanmiyorum dilerim gerçekleşir |
del bosque,rıza,tigana,ertuğrul,?, kimi getirirsen getir başkan demirören olduğu sürece başarılı olamayız , raporlar,whisky şişeleri , masaya yumruklar bunları görmeye dewam ederiz lippi,scolari,ferguson,wenger dahi olsa |
ya ne luceskusu ya istersen morinho yu teknik direktör , ronaldinhoyu etoyu drogbayi ferdinandti getirseler bu hakemler oldugu sürece sampiyonluk hayal olur.....ertugrul hocada sabredilmeli bence her sene hoca degistirmeden bu hallere geldik zaten.... |
BEŞİKTAŞ BASKANI SÖZÜNÜ YEMEZ!!! http://www.demirorenistifa.com/demiroren.jpg |
Hım bak sen şu işe. Bu lucescu denen adam 2 yıl önce bizim büyük bjk taraftarının küfür edip istifaya çağırdığı adam değilmi ya. bakıyorumda yine büyük hoca oluvermiş. geçiniz bu işleri. Ertuğrul Sağlam bu takımın başında 10 sene kalsın yeter bize. Değişmesi gerekenler belli. Fenerin kadrosunu ver bakalım ertuğrul hocaya o takım şampiyon oluyormu olmuyormu. bu işler bakiyle üzülmezle zanla felan olmuyor. |
lucescu gelirse tam isabet derim ama ertugrul hoca yardımcılıgı kabullenemez ama ilk öncelikle su yönetimin degişmesi gerek lucescuda gelse yıldız oyuncularda alınsa bu yönetimle hiç birsey olmazzzz sorun yönetimmzde we neden halen tepki konmuyo anlamıs deilim ama ben bana düsen görewi yapıp son maca gidicem içimden geldigi gibi küfür edicem 4 senn werdigi bi birikim war :D:D:D rahatlamam lazım:D |
ıyı hoca ama gonderilmedi mi bu adam turkıyeden bır lafından dolayı hep bızı buluyo zaten ertugrul hjocaya tam destek tek aşk beşişktaş |
Alıntı:
Dügmeye basmis gibi alehinde (sanki Futbol Adamlariymis gibi) konusup gitmesine canak tuttular! Luce´ye Besiktas Taraftari küfür etmez, eden bir avuc kisiler de tüm Besiktas Tribünü baglamaz! Su Luce`nin oynatigi Kontraatak Futbol göze hos gelmiyor diyenler var, basarisiz bulanlar var, ama sonucta akili Futbol ve o Sezonun eldeki Kadro`ya göre belirlenmis Oyun Anlayisi benimsenmistir. Italyan Futbolun basarisi bügüne kadar hep burda yatmistir ama anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az :thrasher: Luce gelsin, gelmeli bu Haber yalan olsa bile! |
valla tüpcü gitsinde baska bisey istemiyorum. ertugrul kalmis veya luce gelmis hic fark etmez. yeterki tüpcü elini ceksin besiktasimdan |
Türkiye`de Saat: 14:49 . |