![]() |
Ertugrul sağlam ı nasıl veto edicez böyle bi şansımız yokmu? |
yalan haberdir yaw ertuğrul edmilson gibi adamı veto ederse onun teknik direktörlüğüne yani |
Ertuğrul kafasına sıksın bence.... (el alem r.carlosu alıyo bi de bize bak) |
Alıntı:
|
yok artık ya edmilson alınmazmı |
abi ben inanaırım huylu huyundan vazgecmez neticede bu adam sene basında onca yıldızı veto edip gordonu diattayı aldırmıstı vizyonu bu fazla bir sey beklememek gerekiyor.Özellikle ertuğrulun baskıyı kaldıramadığını anladım hele o kaybettiği maçlardan sonra olayı zemine bağlamaz mı kopasım geliyor. |
0valla bu haber geçen sene olsa inanmazdım ama bu sene inanırım örnekleri var ya bu adam fb isteseydi dünya yıldızı olurdu ör: maldonado sen almıyorsun mario berk yönetimde beğendiğim isimlerden haber doğruysa gidin ya cisse nin yarına gercekten tecrübeli adam lazım barcelonanın en iyi zamanlarında oynuyordu sakat olan adam düzelmezmi örnek nihat ronaldo.. vb.. ofya |
SKANDAL!... |
taraftar, sağlam'ı akıllarınca yıldız istemediği yönünde eleştiriyor ya buradan vermişler gazı, ahh basın ne kurnazsın sen, edmilson'u istemeyecekmiş, alın bakalım istemiyor mu... |
Obaa hiç şaşırmadım siz eziklerin eskilerini ve Maloviç gibi sahada gezinen Gordon ları toplayın gelin.! Bu nasıl bir zihniyettir ya.! :(:(:(:(: Klübü emanet ettiğimiz adamlara bakın ya.! Hocamıza Destek Çıkalım diye konu açıyorlar bide forumda . Destek çıkmaya devam edin bakalım artık avrupa kupalarında 8 mi 9 mu 13 mü yeriz orasını ALLAH Bilir.! Yazıklar olsun.! |
Türkiye`de Saat: 08:07 . |