![]() |
Hakem hataları olmasa lig nasıl olurdu? İşte yanıt Adil Demirçubuk'un araştırmaya göre, hakem hatalarından en fazla puan kaybeden takım Galatasaray! Bu sezon yapılan hakem hataları masaya yatırıldı. Demirçubuk’un yaptığı araştırmaya göre Beşiktaş hakem hatalarıyla 6 puan aldı, 6 puanda kaybetti. Sonuç ‘0’ Fenerbahçe hakem hatalarıyla 3 puan aldı, 2 puan kaybetti. Sonuç ‘1’ puan kazandı. Galatasaray hakem hatalarıyla 7 puan aldı, 2 puan kaybetti. Sonuç ‘5’ puan kazandı. 4.Hafta Oftaş-Fenerbahçe (1-1) Hakem Barış Şimşek, Aurelio’nun düşürülmesini görmedi. 87. Dakikada Sterjovski’nin attığı gol ofsayt gerekçesiyle sayılmadı. 5.Hafta Ankaraspor-Beşiktaş (0-0) 90+3’üncü dakikada Nobre’nin attığı gol faul sebebiyle verilmedi. 7.Hafta Galatasaray-Beşiktaş (2-1) 23. Dakikada Arda ile Diatta’nın mücadelesinde top Arda’dan auta çıktı. Hakem Selçuk Dereli korner kararı verdi. Kornerde Hakan balta golü attı. Arda 77. Dakikada Arda ceza alanında yerde kaldı Beşiktaşlıların itirazına rağmen hakem penaltı kararı verdi. Nonda penaltıdan attığı golle Galatasaray’ı 2-1 öne geçirdi. 8.Hafta Beşiktaş-Gençlerbirliği (1-0) 45. Dakikada Ali Tandoğan taç atışını kullanırken bir ayağı oyun alanı içindeydi. Hakem Barış Şimşek pozisyonu kaçırdı, pozisyonun devamında Nobre golü attı. 10.Hafta Gaziantepspor-Galatasaray (1-1) 90. Dakikada Nonda’nın şutu kaleci Ömer’den sekti 1 metre ofsaytta olan Servet Çetin golü attı. 13.Hafta Oftaş-Beşiktaş (0-1) 73. Dakikada Serdar Özkan ceza sahasında Hakan Aslantaş’ı formasından çekti hakem Halis Özkahya pozisyona devam dedi. 24.Hafta Ankaragücü-Fenerbahçe (0-0) Alex’in kullandığı iki serbest vuruş sırasında İlkem, Önder Turacı’yı iki kez çekerek yere düşürdü. Hakem Halis Özkahya pozisyonlara devam dedi. 24.Hafta Beşiktaş-Galatasaray (1-0) 85. Dakikada İbrahim Kaş, Ümit Karan’a taban girdi. Ceza sahası dışından başlayan pozisyon ceza sahası içinde sona ermişti. Hakem Bünyamin Gezer’in penaltı vermesi gerekiyordu ama pozisyonu ceza sahası dışında değerlendirerek serbest vuruş kararı verdi. 29.Hafta Fenerbahçe-Kayserispor (2-1) Deivid kendisini ceza sahasında yere bıraktı hakem Hakan Sivriselvi penaltı kararı verdi. 90+5. Dakikada Semih ofsayttan gol attı. 29.Hafta Gençlerbirliği-Galatasaray (0-1) Sabri’nin Hakan’ı iterek yere düşürmesine hakem Kuddusi Müftüoğlu devam kararı verdi. 30.Hafta Beşiktaş-Oftaş (0-1) 72. Dakikada Serdar Özkan, ceza sahası içinde faule maruz kaldı. Hakem M.Kamil Abitoğlu pozisyona devam kararı verdi. Hakem hataları olmasaydı Fenerbahçe 66 puanla lider, Sivas 64 puanla ikinci, Galatasaray 62 puanla üçüncü, Beşiktaş 61 puanla dördüncü sırada yer alacaktı. |
Bu arastirmayi yapip kendisini bu kadar yoran arkadasa biri söylesin 3 gramlik beynini bu kadar karisik seylere yormasin. Adamlara bakin ya hem suclular hem de güclüler Deli olmamak elde degil!! |
ne dio bunlar yahu şimdi beşiktaşa yapılan hatalar olmasaydı beşiktaş lider hemde 2.yle arasında 3 yada 4 puan fark olurdu |
ismin gibi adil olsaydın ama adilliklede pek alakası yok oda sonuçta kapasite meselesii sende o kapasite yok adill yada rakamları toplamayı bilmiyosun hafızan yetersiz geçmişteki olayları hatırlamıyosun |
ezikbahçe - kayseri maçıonın 9 saniye fazla oynanmasından dolayı atılan golü bu arkadaş neden bahsetmemiş peki.. ikincisi sivas maçında 8 sarı kart beşiktaşıma çıkarken neden sadece 1 kart sivasa çıktı ve 78 de ibrahim kaş oyundan alını ve sivas bir gol daha atıp averajla öne geçti bu nerde yok...çünkü arkadaşların işlerine gelmiyor da ondan.. |
1-yönetim kötü 2-hakemler kötü 3-Elimizdeki oyuncular sınırlı kapasitede ve biz hoca diyoruz. Başarısızlığın baş nedeni bu. istikrarın olmadığı yerde başarısızlık kaçınılmaz oluyor ve olacak. |
Ahmet Çakar bas bas bağırıyor bu sene hakem hatalarından canı en çok yananak Beşiktştır hakemn hataları olmasa beşiktaş 4-5 puan farkla lider olurdu şampiyon olurdu diye bu da kim oluyor ya |
hersyın acık ve net oldugu bır ortamda boyle geresız bır arastırma yapmak demek sadece besıktasa karsı yapılmıs bır olaydır akılları sıra bızın haksız oldugumuzu gostermeye calısıyor...hadı bak ısıne bırader... |
kim bu arastirmayi yapan salak yaw besiktasa her hafta hata oluyor geri zekali demek isterdim bu salaga sirf oftas macinda 3 tane penalti var verilmeyen fener macinda golumuz sayilmadi gs macinin 2 side hata bu beyinsiz gsnin foulune gol yazmis bide utanmadan hey allahim ya |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
yha ne diyo bunlar ya adın gibi adil ol da bi daha yap şunu canı en çok yanan biziz gitmiş ne diyo |
kabahat bu yazıyı buraya koyanda. |
Senin yaptığın araştırmanın içine edim ben!.. |
besiktasım şampiyon olurdu |
önce biz takım gibi beşiktaş gibi oynayalım sonra hakem diyelim bence...golümü vermedi oyna git bidaha at yinemi vermedi yine at...önce kadro yönetim...sonra hakemler |
Alıntı:
|
otorite değil belki ama, her program da ahmet çakar ve diğerleride, biz böyle şey görmedik, soykırım gibi diyorlar sezon başından beri.. yukarda ki araştırmayı yapan adamı, soy adında ki nesneyle pataklarım |
Alıntı:
beşiktaş sivas maçı hemen hemen aynı pozisyonda hatta daha şiddetlisi ibrahim toraman atılıyor sivaslı oyuncu boboyu itiyor faul yok kart yok faul olsa penaltı kırmızı dönen pozisyon gol bjk+3 sivas -3 fb maçı golümüz sayılmıyor bjk+1 fb -2 denizli fb denizlinin golü güme gidiyor fb-2 denizli gs maçı gsye beleş penaltı gs -2 gene vestel maçıydı sondakikalrda gs penaltımı almıştı hatırlaytamadım o yüzden hesaplamıyorum gs ye verilen aptalca birçok penaltı var hatılamıyorum bbb beşiktaş maçı bobo haksız atılıyor bir bbl oyuncunun atılması lazımdı nobreyi çekmişti radyodan dinliyordum sipiker sarı kart olası lazım diyorlardı 2. sarıdan atılmalıydı özetlerde lig tv göstermedi bile o pozisyonu izleyen varsa hatırlar yinede puan olarak hesaplamıyorum ts maçı rüstünün atılması puan kaybı yok ama yanlış karar fb maçı penaltımız verilmedi top taçtı ama salakça yediğimiz gole kadar topu kapmışytık saymıyorum bjk+1 fb-2 ama gs maçından bahsetmiş o pozisyon faul ama dışarda ayrıca bizim servetin elle oynamasına verilmeyen penaltımız var o maçta ofsayt diye kesilen atağımız birde o maçta o bahsettiği pozisyona hakem bir şey vermedi hatılayınız yanlış yazmış angut bunlar hatırladıklarım sivas maçında en son holosconun golü vardı lig tv gene göstermedi bide bize bu kadar nasıl kolay kat,rt çıkıyor onuda sorsun kayseri sert oynadı bizim oyuncumuz atıldı sivas kart görmeden biz 7 tane falan kart görmüştük ali tandoğanınpozisyonundan önce gençlerin kalecisi atılmalıydı ali taçı yanlış attı ama taçtan gol yenirmi o yüzden ben gs maçında kornerden yediğimiz golü bile hesaplamıyorum sonuçta hatayı biz yapmışız şimdi benim hesabıma göre gs 2 fb 6 sivas 3 paun fazla almış bu hesaba göre beşiktaş 6 puan fazla almalıydı bu hesaba göre: beşiktaş 61+06 67 sivas 64-3 61 gs 62-2 60 fb 66 -6 60 olacaktıki biz şampiyonluk şarkıları söylüyo olacaktık ayrıca bu durumda oftaş maçıda kaybedilmemeiş olacağında 70 oludukki bu hafta şampiyonluğumuzu ilan ederdik |
keske dediklerin olsaydı be kardes ama nerde bu hakemler oldugu sürece |
Alıntı:
|
hakem hataları cok fazla tabıkı ama sunuda kabul etmek lazım guzel bır oyun sergıleyemedık bu sene.cokda fazla kımse kımseye kabahat bulmasın.basarının sahıbı vardır ama basarısızlıgın asla olmuyor herkes bırbırını sucluyor |
admın ler su sayfayı yorumdan kaldırın bune yaaa hakem atalrı olmasaydı zaten bız lıderdık ama arkadas nasıl calsmısssa zten bızım suanda olan puanımızı yamız alllahm ya kaldırın bun yorumu burdannnnn |
Özet olarak en az 8-9 puan fark ile şu an liderdik ama malesef ******** hakemlerimiz buna müsade etmiyor.! Demirören başta oldukça da etmeyecek.! |
Alıntı:
bende birkaç genel ekleme yapayım bbb maçı delgado ya tam ceza sahasının sol köşesinde çift dalınıyor kırmızı kart lig tv yorumcuları bunu da söyleyemediler(dier kanalarda bir kişi belirtmişti) ligin en az faul yapan takımı ve en cok kırmızı gören takımı sebep elimiz kolumuz cenemiz dirseklerimiz çalışmadı (lugano kezman sabri servet dierlerini yazmıyorum) hakemlerin yüzlerine br bizim maçlarda bakın birde onların maçlarında oyuncumuz haksız yere atılıyor diğer oyuncularımız itiraz ediyor hakemler azarlıyor sinirli bir şekilde yanından kovuyor onların maçlarında toplu hakeme saldırı itiraz var adam gülüyor sırtını okşuyor ezilip büzülüyor fbli volkana 4 maç bobo ya da 4 maç ceza en cok sahası kapatılan ve ceza alan takım küfür kötü tezahürat yabancı madde dolayısıyla fb-antep macı 35 dk. aralıksız küfür ,son kayseri maçları yine kötü tezahürat maç boyunca , kadıköydeki bizim maç ve gs nin maçı sahaya atılmayan yok küfürün haddi hesabı boyutu yok cezada yok ....... bu konununda dewamı cok uzun hatalar yazılmış bravo bu hataları yapan hakemlerin (bizim alehimize rakiplerin lehine tamamının) gözlemci notlarının %90 vasat ve vasat üstünde buna da bravo!!!!!!!!! son olarak bu lig için fazla şerefliyiz |
Türkiye`de Saat: 20:56 . |