![]() |
Bursaspor'dan Beşiktaş'a barış çağrısı Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, Beşiktaş ile aralarındaki husumetin artık bitmesi gerektiğini söyledi. Beşiktaş ile Bursaspor arasındaki maçın önümüzdeki hafta Siyah-beyazlı takımın cezası nedeniyle Adana 5 Ocak Stadı'nda oynanacağı açıklanırken, Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, bu maça Bursaspor seyircisinin gideceğini açıkladı. Yazıcı, "Beşiktaş'ın cezası nedeniyle tarafsız sahada oynanacak olan maçın biz İzmir'de oynanmasını bekliyorduk ancak Futbol Federasyonu bu karşılaşmanın Adana 5 Ocak Stadı'nda oynanmasına karar verdi. Belkide federasyon iki kulüp arasındaki husumeti düşünerek güvenlik nedeniyle maçın Adana'da oynanmasını kararlaştırmış olabilir. Beşiktaşlı yöneticiler Bursaspor seyircisini bu maçta istemediklerini söylüyorlar ancak bu maç tarafsız sahada oynanacağı için böyle bir talepte bulunamazlar. Fakat Adana İl Güvenlik Kurulu'nun alacağı kararla Bursaspor seyircisi maça alınmayacak denirse o zaman bizim seyircimiz maça alınmaz" dedi. Yazıcı, küme düşme potasında yer alan takımlardan Çaykur Rize'nin 4 yıl önceki gibi yine kendi sahasında Beşiktaş ile bu haftasonunda önemli bir maça çıkacağını da anımsatarak, "Tüm Türkiye'nin gözü yine bu maçta olacak. Bu maçla ilgili şu anda bir yorum yapmayacağım. Ancak Çaykur Rize-Beşiktaş maçı oynandıktan sonra bu maçla ilgili açıklama yapabilirim" diye konuştu. Bursaspor İkinci Başkanı Osman Çelik ise, "Beşiktaş'ın Bursaspor ile tarafsız sahada oynayacağı maçı Adana'da oynamak istediğini daha önce duymuştuk ve Futbol Federasyonu da maçın Adana'da oynanacağını kararlaştırdı. Maçın Adana'ya verilmesine ise bir anlam veremedim açıkçası. Beşiktaş mı cezalandırıldı ? Bursaspor mu cezalandırıldı ? anlamadım. Bursa-Adana arası mesafe yaklaşık olarak 2 bin kilometre. Türkiye'de 3 büyüklerin aşağı yukarı her ilde taraftarı var. Ama anadolu takımlarının her ilde doğal olarak taraftarı yok. Biz Beşiktaş maçında yüzde 5'lik misafir takım kontenjan hakkını kullanmak istiyoruz" dedi. Çelik, Beşiktaşlı yöneticilerin ise iki takım taraftarları arasındaki kavgayı bitirmek yerine verdikleri demeçlerle ortamı daha da gerdiklerini sözlerine ekledi. |
pek bıtecek bır kavgaya da benzemıyor osman çelık bıtmezde..maleseff boşa konuşup boşa yormuş o ağzını.....net bı skorla galıp gelecegımıze ınanıyorum adana, dan ıst....inş da böyle olur paylaşımın için tşk |
bitsin dersiniz sonra maç geldiğinde bursa doğunlulara bilet verirsiniz...maç saatinde 34 plakalı arabaları taşlarsınız.... demişya adam ....bur-sa-lı-yız işte öylee anlayan anladı |
bizim kimseyle kavgamız yoq:D onlar kaşınıyo siz kendinizi düzeltin :D |
utanmadan bide bu açıklamayı yapıyolar |
oldu bi kilo baklava alında barısalım la kop git ya ne barısması dün ya ahret düsmanımıssınız.... |
elimizi öpsünler olur... |
""Yazıcı, küme düşme potasında yer alan takımlardan Çaykur Rize'nin 4 yıl önceki gibi yine kendi sahasında Beşiktaş ile bu haftasonunda önemli bir maça çıkacağını da anımsatarak, "Tüm Türkiye'nin gözü yine bu maçta olacak. Bu maçla ilgili şu anda bir yorum yapmayacağım. Ancak Çaykur Rize-Beşiktaş maçı oynandıktan sonra bu maçla ilgili açıklama yapabilirim" diye konuştu." Bak adamin yaptigi aciklamaya ,gerzek adam sen bizim maclarimiza kafayi dikcegine kendi maclarina bak, kazan maclarini düsme.. Böyle adamlardan hic haz etmez oldum artik simdiden yine Besiktas i kendilerine mazeret olarak kullanabilecekleri mesajlari veriliyor!!!DIKKAT!! |
inş biizm sayemizde düşerler gene |
bursayı düşman görecek kadar ciddiye mi alıyoruz.? |
ya ne dusmanlıgı spor da dusmanlık olurmubız besıktasız kımseyle dusman degılız ezıkbahce harıc |
ben bursada yasıyorum arkdslar bunlar her mac bıze 90 dakka kufur edıolar bıde kalkmıs barısalım dıolar bız bjklıyıs kımseyle ısımız olmas onların bızle sorunları var hesapta bız dusurmusuz kendı maclarını kazanıp galıp gelıp kalmıolar son maclarda bıze camur atıyolar bıde bursada bıze bılet vermıolar adanaya gelceklermıs herkes haddını bılsın bızım kımseye kınımz yok ezıkbahce harıc ama bursa taraftarı zorla kasınıo carsının oldugu yerde susmayı ogrenecekler |
Alıntı:
Aynen :hello: |
Tekrar küme düşmelerini sabırsızlıkla bekliyorum.....Beter olun.... |
Alıntı:
1-düşmanlığı kendileri başlattı 2-bu demecler ve istekler bursadaki maçlarda yok ne zaman bizim sahamızda maç ortaya çıkıyorlar 3-herkes bizim tribün üzerinden prim yapıyor gündem de kalıyor yoksa kim konuşur koridorgücünü texas tommiksleri bizim için sıradan bir anadolu maçı , texas tommiks okuyup, tom & jerry izlemeye dewam etsinler |
Bursaspor benim hayatımla oynadı çocukluğumdan itibaren tek düşündüğüm şey futboldu, bursa spor yardımcı antr.(ismini vermiyorum) ben Bursaspor da küçükler takımındayken santrafor oynardım ve yetenekli oldugum tüm hocalarımın dikkatini çekerken , rant olacak herhalde para yedirmeyince beni bir kalemde sildi, açıkcası hiç sıkılmadan kovdu. Benim Bursaspor düşmanlığım bu şekilde başladı hayatımla oynadılar, hangi kulübe gittiysem yarandım ama iş dönüp dolaşıp bursaspor gibi kendini gösterecek bir takıma transfere gelince hep önümde engel oldu bu para meselesi, benim arkadaşlarım çanakkalede kocaelinde paf takımda oynarken ben bursaspor yüzünden futboldan soğudum. Yazıklar olsun emek çalanlara İNŞALLAH küme düşersin Bursaspor İNŞALLAH.... |
dünya yerinden oynar dünya yerinden oynar bursadan erkek çıksa...işte bu söz başkanlarınıa cevap olsun |
zaten şu ligde bi tek bizim başımızın altından çıkıyor boyle şeyler..Neymiş bjk yöneticileri ortamı geriyorlarmış..Bursalılar değil miydi geçen maçın öncesinde forumu basan,arıza çıkaran maç ortasında ortamı geren..??Niye bunlar görünmüyor da bizim yaptıklarımız hep ön plana çıkıyor??Ben bunun altında artık bilrşey aramaya başlayacağım acıkcası... |
anti bursa |
top bursasporun nesini dikkate aliyoruz ki.bizim muhatabimiz mi. |
herkes haddini bilecek ! |
bursada kımmıs ya bursanın nufusa nekı besıktasla aşık atıyolar anlamadım |
bursasporu niye ciddiye aliyorlar anlamadim, kim bunlar ya |
Türkiye`de Saat: 00:35 . |