![]() |
Bu kulübün başında bu yönetim olduğu sürece şampiyonluk falan hikaye. |
Allah belanızı versin YETER ULAN! |
bunlar ne diyor hala ya..koca sezonu yaktılar 5 senemizi yaktılar hala seneye seneye hangi seneye ? yeter artık bıktık rezil olmadıktan...bizim kadar kahrolmadığınız kesin defolun artık.. |
artık son çırpınışların kanıtıdır bu.sen nasıl olurda,oturmuş bir kadron bile yokken 1sene sonrasını garanti edebilirsin futbol gibi şansında önemli olduğu bir oyun da? bu kadar ucuz tahminlere mi kaldı Beşiktaş yöneticileri...işiniz idda yorumları yapmak değil ,icraattı . 5 yıldır Beşiktaşımı sıradan bir büyük haline getirdiniz!!!o büyüklük kısmı bile tehlikede sayenizde. burhan altıntop un sinirlenme stilinde , ağzını burnunu kırarım senin,geriiii v.s.. şeklinde saldırasım geldi sinana :) |
besiktasima malzemeci sureyya abi kadar hizmetiniz gecmemistir.sizlere yaziklar olsun.ne yuzsuz insanlarmissiniz sizler.utaniyorum artik sizin icin yorum yapmaya... |
Yahu Sinan Engin bırak Allahaşkına, bu yönetimle ,bu hakemlerle seneye nasıl şampiyon oluruz biz?Neye dayanarak bunu söylüyorsun?Bide demiş bu sene kesinlikle inter Totoya gitmeyeceğiz,neyine güvendin de söyledin.Sivas 4 maçtan 3'ünü kazansa bize bakmadan Uefa'ya gidecek.Yani Gs'a yenilme lüksü var adamların,bizim ise 4 maçı alacağımız bile belli değil bu ruhsuz topçularla...Artık söz vermeyin şu taraftara yaf,söz möz istemiyoruz sizden artık,icraat istiyoruz.Ama nerdee,hep laf hep laf... |
Alıntı:
|
sahtekar herif seneye de kalmak için bahaneler kesin şampiyonmuşuz allah sizi kahretsin be rezil ettiniz takımı artık çekip gidin yaa binlerce beddua ediyorum dize hergün her saat her dakika yeterrrrrrr yıldırım demirören al sinanı ve ertuğrulu cehennemin dibine kadar yolunuz var |
basın gidin lan! hergün ana avrat küfür yiyosunuz! şerefiniz varsa gidin ya! yüzsüz herifler! |
seneye mı sampıyon olcaksınız utanmıyorsunuz degılmı bunları soylerken.bu sezon basındada sampıyonuz dıordunuz ne oldu bu seneye defolun artık kımse ıstemıyor sızı. |
Türkiye`de Saat: 22:12 . |