![]() |
Geçti artık bu saatten sonra çalışsan ne olur yatsan ne olur ? |
hay senin gibi tüpcünün ben töbe töbe ya defol git kardesim sen calisma artik 4-5 senedir calistinda ne oldu? sadece tarihi rezalet baska besey oldu yok. para yok, büyük porclar var, futbol takimi sürünüyor ve daha niceleri. simdiye kadar calistin bunlari yaptin artik yeter calisma öldüreceksin bizi utancimizdan yeter calisma allahin belasi sadece defol git |
akıl saglıgını kaybetmemıs bı kac taraftar tespıt edılmıs onlarıda delırtelım dıye calısıyolardır |
acaba eziklerden kimi alayım diyemi çalışıyor illaki birini bulur alacak YÖNETİM İSTİFA |
kıyamam yorulursunuz zahmet etmeyin sizin emeklerinizi nasıl öderiz sonra .. n' olur bunu bize yapmayın çalışmayın ! |
ben bu kadar antipatik olmak için ÇALIŞAN!!! yönetim görmedim zaten...sizin ALLAH ne diim...insan bu kadar mı yüssüzz olur ya hergeçen gün batağa saplıonn bu takımı,bu camiayı yeter be... |
çalışsınlar bakalım daha ne kadar batıracaklar |
yorma kendini tüpçü çalışmaktan daha kolay bişey var İSTİFA... emin ol askerliğinden sonra vatana millete yaptığın en büyük hayır olur... et kurtul(fazla küfür işitmeden)benden söylemesi... |
Türkiye`de Saat: 18:39 . |