![]() |
Higuain açıldı Sezon başında teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın isteği ile alınan, ancak bekleneni veremeyince CF America'ya (Meksika) kiralanan Higuain, performansıyla parmak ısırtıyor. Attığı gollerle takımını sırtlayan isim haline gelen Arjantinli futbolcunun sözleşmesinde 1 milyon dolar bedelli satış opsiyonu bulunuyor. |
İnşallah faydalı olur klübe |
Bu adamda aslında iş vardıda beşiktaşa kötü zamanda geldi. |
ben o zamanda demiştim bu aadam iyi yeterki şans verilsin ama bizim hoca çok biliyorya anladı adamda bi cacık olmayacağğını ama şimdi ise eminim pişmandır neyseki kiralık gitti. |
bizim akıllı hocamız adamı oynatmadan gönderdi işte çok biliyoya bu işleri hey allahım ya..bu adamda bizde doru düzgün oynamadı başka yerde döktürüyo..anasını satim |
öyle bir opsyon varsa adamlar verir 1 milyonu alir higuain´i ve ileride insanlar simdi ribery yüzünden cimbom a güldügü gibi bize gülmeye baslarlar. böyle bir opsyon mu olurmus kardesim? |
Alıntı:
|
doğru düzgün doksan dakika aynı kadro ile oynamayan bir futbolcuya nasıl kötü diyorlar da adam gittiği yerde takımı sırtlıyor şaşılacak olaydır. ya bu adam bize kıllık yaptı yada bizim hocalarda var bişiy |
Higuain gerçekten bizde oynayamadı. Hoca nın ve transfer komitesinin zaten yaptığı en büyük yanlışlıktır abuk subuk liglerden oyuncu almak. Higuain nereye gitmiş de iyi oynuyormuş? Meksika ligi? Bu ne böyle bir lig mi var? Siz meksikadan arjantinden bilmem nerenin dandik liglerinden futbolcu seçip alırsanız olacağı bu.. Oralarda oynanan futbol ile avrupa futbolu arasında dağlar kadar fark var. Mesela man. united da oynayan tevez kendi liginde harikalar yaratıyordu geldiği ilk iki sezon hiçbirşey yapamadı ve ben su anda da man. unt. gibi bir takımın forveti olacağına inanmıyorum. Asla bir van nistelroy olamayacak olamaz |
bekleneni veremedi nedemek ki bu cümleyi nasıl kullanabiliyorlar kaç kere fırsat verdiler ki adama.5 para etmez ruhsuz topçular oynarken içerde gol sonrası onun kulübeden fırlayışını gördüm..son zamanlarda gördüğüklerimin en güzeliydi geleli 1 ay olmamıştı..sanırım o ruhu taşıdığı için gönderdiler kendileri o ruhu taşımadıklarından aramızda sırıtmasın istediler.. |
huguain in diğer gollerine bir bakin derim, adama takımında yeni maradona diyolarmış bizde ise yeni amele diyorlar... |
Ne kadar açılırsa açılsın,hala diyorum bize göre bir oyuncu değil.Holoskoyu aldık işte,daha onun gibi oyuncuya gerek yok.Seneye Boboyu gönderirsek,onun yerine kafa toplarına hakim,boylu poslu iyi bir golcü almalıyız.Hücum hattıda şekillenir böylece,Higuainede gerek yok bence bu hücum hattında... |
inş bu sezon yararllanırız ... |
Bu adam geldiğinden beri diyorum iyi topçu diye.! Hocamız sağolsun adamı doğru düzgün oynatmadı . Oynadığı her maçta ya gol attı yada golün asistini yaptı ama yine de Ertuğrul hocaya ve Sinan engin e yaranamadı.! Yolu açık olsun valla Higuain'in.! |
tebrik ediyoruz onu |
hoca oynatmazsa bol eolur :D bu adam tam beşiktaşına damıdır dıye soledim hep bu adamı kacırdılar hocamız maşallah bu işleri cok iyi bildiği için transferleri bu hale geldik diatta newcastlke de banko 11 de ounuyor her hafta ingiltere ligi haftanın takımında yer alıyor higuen zaten ayrı adam ortalıgı dagtıyor bole adamları sen godnerıyorsan hele de hıc kullanamıyorsan gonderiyorsan vai haline HİGUEN 1 numara futbolcudur her zman bunu solerim halada sozumun arkasındayım .. |
1 milyon gerçektan komik bir rakam adamlar bastırır alır biz de kör gordona veririz o paryı açmış karnını doyursun |
gelecek sezon higuain dusunulebilir. bizde fazla şans bulamadı. yabancı kontenjanı acılacagı için sorun olmaz |
bekleneni veremedi ve yollandı bu kadar basit |
abicim isterse 250 gol atsin bir sezonda besiktasin topcusu degil holosko diye bi adam geldi daha ilk macinda anlasildi ne oldugu ama bu adam kotu demiyorum ama bizim topcumuz degil transferi yanlisti zaten |
ahhh be buadam kalacaktı takımda hzılı bı adamdı ahhh kafayı yıyecem |
Alıntı:
adamin son vuruslari cok harika birkere. giderkene demisti birda besiktasa da oynamak istemiyorum diye, sanmiyorum bizde oynasin zaten ertugrul bey istemez onu arnavut milli takimin forvetini getirceklermis nasil olsa töbe yarrabim |
Türkiye`de Saat: 01:45 . |