![]() |
Eski Beşiktaş Futbolcusu Başkan oldu Beşiktaşımızın eski yıldızı Stefan Kuntz Alman 1. FC Kaiserslautern takımına başkan oldu. Beşiktaşımızın 1995 yılında Alman ekibi 1. FC Kaiserslautern transfer ettiği Alman golcümüz Stefan Kuntz düşme hattında bulunan 1. FC Kaiserslautern takımına kurtarıcı olarak başkan seçildi. 1. FC Kaiserslautern takımı şuan sondan 4. sırada ve düşme tehlikesi bulunuyor . Stefan Kuntz'un formasını giydiği Kaiserslautern'de, G.Saray'ın eski teknik direktörü Feldkamp ve Toppmöller'de teknik direktör olarak görev yapmıştı. Stefan Kuntz cok iyi bir oyuncuydu kendisini tebrik ediyorum başarılar diliyorum. Daha 8 10 sene once oynadıgı takımda başkan oluyor Türküyede bu ne zaman gerçeklerşir merak ediyorum .Bence almanların yaptıgı cok doğru futbolcular başkanlıgı daha iyi yaparlar cunku futbolun mayasını biliyolar . Bize ise futbolun f sini bilmeyen kişiler bile başkan oluyor :) |
yakışır Kuntz' a |
inşallah başarılı olur. |
Kuntz başkan oldu! http://www.fotomac.com.tr/i/_spacer.gifKuntz başkan oldu! Beşiktaş'ın eski yıldızı Stefan Kuntz, Kaiserslautern takımına başkan oldu. Kuntz, sondan dördüncü sırada yer alan ve düşme tehlikesinde bulunan Kaiserslautern takımına kurtarıcı olarak başkan seçildi. Aynı takımda daha önce Feldkamp da görev yapmıştı. |
sol kanat değilmiydi bu adam yaa. |
Hayırlı olsun. Çok severdim, çok yakışıklı bulurdum küçükken:D |
Stefan Kuntz cok iyi bir oyuncuydu kendisini tebrik ediyorum başarılar diliyorum. Daha 8 10 sene once oynadıgı takımda başkan oluyor Türküyede bu ne zaman gerçeklerşir merak ediyorum .Bence almanların yaptıgı cok doğru futbolcular başkanlıgı daha iyi yaparlar cunku futbolun mayasını biliyolar . Bize ise futbolun f sini bilmeyen kişiler bile başkan oluyor :smile: Arakadaş Türküye ne :D Düzelt onu Türkiye olsun Paylaşım için sağol |
Türkiye`de Saat: 22:08 . |