![]() |
yaff onun yüzünden şampıonluktan olduk ama..gıtmesını ıstemıyorum ....kalsın....yaa |
Orda suç kim ne derse desin BOBÔ nu değil, sesini bile duyurmakta aciz olan basiretsiz yönetim ve ******** hakemler...! BOBÔ yu gönderirlerse 5 yıllık rezil geçmişlerindeki en büyük yanlışı yapar Demirören yönetimi.! |
bızı yaktın bobo ama sevıyoruz yıne senı |
kendi kendini yaktın be bobo |
o tetikciyide hic unutmayacagiz ama ,bu boyle bilinsin eskisehirdeki arkadaslara duyurulur goren olursa hesabini sorsunlar |
adam ıstemıo gıtmek su medya varya su medya sımdıden sattı ama demıroren satar bunuda tıpkı carew gıbı nedense ıyı adamları satıyo hemen ama sorsan para skıntımız yok yazık ya |
Alıntı:
bobo kimdir ya kapasitesi bu adamın bunun üzerine çıkamaz...zaten beşiktaştan ayrılmak istiyo..s...olup gitsin ...bjk ruhuna sahip bir dünya amokachi nouma var ...ama arastımak lazım...nerdeeeee... |
takimin kadrosunun ve herseyinin istikrarli olmasi sart bobo satilmassa daha iyi olur ancak illede gidecem diyorsa satilsin yoksa satmayalim iyi topcular bunlar medyanin gazina gelip topcularimizi telef etmeye kalkmayalim carev icinde once kazma dediler gonderince vay efendim nasil gonderirsiniz dediler boboda ayni olacak |
bobo sanirim besiktasta simdiye dek en fazla gol atan yabanci oyuncu satilmamali milli takimada cagirilmaya baslandi fiyati ileride 20-30 milyon euroyu bulur |
nalet olsun hepinize, besiktasim rezil olmus ne yapayim senin son pismanligini. defol git nereye gideceksen |
Türkiye`de Saat: 15:33 . |