shawnodese´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 650259)
Yuh artık. İbrahim Kaş'ı Ertuğrul Sağlam çıkarttı demek ayıp. Ya siz Beşiktaşla ilgili hiç bir bilginiz yok, ya da at gözlüğü ile bakıyorsunuz.
İbrahim Kaş'ı kim çıkarttı diye merak ediyorsanız iyi araştırın. Size kalsa; kiralık olarak Kocaelispor'a gönderende Ertuğrul Sağlamdı, geçen sene kadroda tutanda Ertuğrul sağlamdı.
Ertuğrul Sağlam'ın alt yapıdan oyuncu çıkarmadı. çıkardı denebilecek bir oyuncu var O da Batuhan ancak, Batuhan'ın da durumunu bilmeyen yok aramızda.
Aydın Herta Berlin'den A Takım için transfer edildi, Bobo ile aynı dönemde transfer edildi. Serdar Özkan ilk formayı Lucescu ile giydi daha sonra oynasın diye bir çok takıma kiralık gönderildi.
Tigana zamanında gençler gelişme gösterdiler. Ertuğrul Sağlam döneminde de hepsi köreldi. Bunu bir çokları göremiyor.
Belki ilginiz çeker;
Alt liglerde oynayan Emre Özkan'ı, Adem Büyük'ü, Emre İncemollaoğlu'nu, Kenan Özer'i, Can Erdem'i, Ergun Aydın'ı, Sezer Sezgin'i ve adını şu an için hatırlayamadığım diğer gençleri hiç takip etme fırsatınız oldu mu?
Sol bekte Emre Özkan şans bulsa, İbrahim Üzülmez i yedeklerdi, bir çok maçta ondan daha iyisini yapardı, Adem Büyük çok yetenekli bir santrafor, iyi işler yapardı, iyi bir alternatif olurdu, Kenan Özerin sağ açıkta neler yaptığını görebilirdiniz, Ergun Aydın Ön Libero da (Defansif ortasaha), en azından 3-4 maç bize yarardı. Bu boş ortasaha da.
Gerçi bu oyuncular takımda olmayınca benim yaptığım gibi ahkam kesmek kolay oluyor ama kadro bu kadar boşken bile (sayı olarak, yetenek olarak değil) bu oyuncuların olmaması düşündürücü değil mi?
Aslında sayın Ertuğrul Sağlam İbrahim Kaş'ı da, Serdar Özkan'ı da kiralık olarak göndermek istemedi mi?
Mehmet Yozgatlı niye alındı sanıyorsunuz?
Neyse çok uzatmanın bir anlamı yok aslında.
Tigana, transfer listesinde Ferhat Kiraz (Soyadı yanlış olabişlir) adında bir oyuncu ismi vermişti, G.birliği PAF larında oynayan. 16 yaşında. O adamı bulan fransa milli takımında yetenek avcısı olan birisi idi. Aynı Serdar Kurtuluş'u, Burak'ı, Gökhan'ı bulduğu gibi. Elin Fransızı bu yetenekleri çatır çatır bulurken benim Türk teknik direktörüm bu durumdan bi haber değil mi?
Gençlere önem veren dediğiniz Ertuğrul sağlam döneminde takıma transfer edilen bir tane genç sayarmısınız?
Ertuğrul Sağlam'ı savunmuş olmak için savunmayın. Savunmak için savuna savuna; Sene başındaki Ertuğrul Sağlam ile şimdiki arasında dağlar kadar fark oluştu. Yorumlarına bakarsanız ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız. Artık her mağlubiyetin faturasını, hakeme ve oyunculara çıkartan bir Ertuğrul sağlam oldu çıktı... |