![]() |
Arkadaşlar çok güzel tarihi bir galibiyet almıştık elbette hiç unutmadık o maçı ama artık mazide kaldı . Arkadaşlar artık eskileri geride bırakmalı yeni başarılar kazanmak için neler yapılabilir bunu düşünmeli ve bunun mücadelesi yapılmalı . |
unutma unutturma, 17 nisan 2004 - 2005 sezonu fenerıum - 3 - 4 BEŞİKTAŞ ( hayatımda izlediğim en zevkli maçtı ) |
zaten demirören zamanında hatırlanan 1-2 efsane maç var, başka da birşey yok, kazanmaz olaydık şu maçları... |
adamlar çampiyonlar liginde. çeyrek final oynasın biz tarihteki maçlarımızı ısıtıp ısıtıp bakalım. önümüze bakalım artık lütfenn |
2003 yılında gençlerbirligine kupada 3/4 yenildigimiz maçı izleyin... 9 kişi nasıl oynanır bide orda görün... yok böyle bir mücadele... şimdi o takımdan kimlermi var? BİLMEM! |
şöyle bı baktımda kafamda canlandırdım maçı oynuyor kafamda ve o maçı hiç unutmadım..tarıhe geçtı kadıköy panterı pancu:).....ezıkler sızı:D |
nerdesin korayyyyyy :(:( |
çok iyi hatırlıyorum 3 gün sesim kısık gezdim |
old u yatalım eski başarıların üstüne o zaman. nasıl olsa biri bişey dediğinde vericek cevabımız var biz bilmem kaç yılında şunu yapmıştık diye.:hmpf: |
Anilar anilar ve onlara mahkum birakilan bizler... |
Türkiye`de Saat: 18:42 . |