![]() |
İbrahim toraman ve mert nobre milli takima alinmali mi? sevgili kaptanimiz ibrahim toraman kesinlikle milli formayi hak ediyor aurelionun oldugu bir takimda neden mert nobre olmasin rakip takima surekli pres yapan onlari one cikartmayan birisi oda olmali ayrica aurelionun milli takima yakismadigini dusunuyorum ricardinho olayindan sonra |
beşiktaşlı fanatizmiyle yorum yapmışsın, aurelio milli takım orta sahasında ismi ilk yazılacak oyuncudur, toraman ve nobre ise milli takım çerçevesinde geniş oyuncu aralığında düşündüğümüzde ancak birer alternatif olabilirler, ikisini de 11 oynatmam... |
sende bizden degil misin gibi yorum yapmissin ibrahim toramani begenmeyen birini ilk defa goruyorum ayrica aurelio oynuyorsa nobre niye oynamasin ikiside turk degil mi sonucta |
Ben olsam ikisinide alırım ama mevcut teknik kadronun böyle düşüneceğini sanmıyorum. İkisi de şu an için en az milli kadroda yer alan oyuncular kadar iyiler. |
ikiside sadece yedek olur mili takima cagirlsalar bile |
Alıntı:
|
ilk onbirde gozu kapali oynar toramanimiz sen gec bunlari lepido |
milli takımın başında fatih terim olduktan sonra bizim en iyi futbolcularımızın milli takıma girmesi zorrrr hem de çoook zorrrrrrrr |
Alıntı:
Bence ikiside milli formayı hakediyor,ama Nobreyi alacağını sanmıyorum Fatih Terim'in.Aslında hücum oyuncusu çok var milli takımmızda,Nobre alınmasada olur yani...Toramanı ise mutlaka alacaktır kadroya,bu kadarınıda yapamaz... |
ibrahim toraman çok ahım şahım bi futbolcu değil ama gökhan zandan daha iyi servetle toraman oynamalı zan yedekte kalmalı. milli takımın yeterince forveti var nobre gitmesin şuanda halil altıntop çok iyi işler yapıyo şalkede bence euro 2008 milii takımın santraforu halil altıntop olmalı. |
Türkiye`de Saat: 03:28 . |