![]() |
"Bunlar da şike miydi?" Çaykur Rizespor Başkanı Abdülkadir Çakır'dan, 'şike yapılacak' iddiasına sert yanıt. http://www.haberturk.com/kuturesim/abdulkadircakir.jpg Abdülkadir Çakır, Bursaspor Kulübü Kongre Üyesi Lemi Keskin'in hafta sonundaki Beşiktaş maçında 'şike yapılacağı' iddiasıyla Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurmasına ilişkin olarak, "Ne Beşiktaş ne de Çaykur Rizespor'un bu tür oluşumlar içinde olması mümkündür" dedi. Çakır, Bursaspor Kongre Üyesi Keskin'in ortaya attığı iddianın ispatlanması gerektiğini belirterek, ''Büyük takımlar içerisinde en fazla şansımız Beşiktaş'a tutuyor. Beşiktaş ile bu sezon ligin ilk yarısında yaptığımız maçta deplasmanda berabere kaldık, kupada ise bir maçı kazanarak Beşiktaş'ı elemeyi başardık. Bunlar da şike miydi?'' dedi. Bu tür iddiaların çok ciddi olduğunu kaydeden Çakır, sözlerini şöyle sürdürdü: "Böyle iddialar ortaya atılırken birkaç kez düşünülmelidir. Ne Beşiktaş'ın ne de Çaykur Rizespor'un bu tür oluşumlar içinde olması mümkündür. Bu iddiaları ortaya atanları ispata davet ediyorum. Bu, çok çirkin bir davranış. Bunu şiddetle kınıyorum. Biz maçlarımızda alın terimizle mücadele veriyoruz. Hafta sonu Beşiktaş ile yapacağımız maçta da yine alın terimizle oynayıp, maçı alacağımıza inanıyorum. Kimsenin, bizi zan altında bırakmaya hakkı yok." A.A. |
ıspatlasınlar bakalım ıspatı varsa koysunlar masaya bu kadar basit :) |
"Şike iddialarını kınıyorum" Rizespor Kulübü Başkanı Abdülkadir Çakır, Bursaspor Kulübü Kongre Üyesi Lemi Keskin´in hafta sonundaki Beşiktaş maçında "şike yapılacağı" iddiasıyla Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı´na başvurmasına ilişkin olarak, "Ne Beşiktaş ne de Ç. Rizespor´un bu tür oluşumlar içinde olması mümkündür" dedi. Çakır, yaptığı açıklamada, Bursaspor Kongre Üyesi Keskin’in ortaya attığı iddianın ispatlanması gerektiğini belirterek, "Büyük takımlar içerisinde en fazla şansımız Beşiktaş’a tutuyor. Beşiktaş ile bu sezon ligin ilk yarısında yaptığımız maçta deplasmanda berabere kaldık, kupada ise bir maçı kazanarak Beşiktaş’ı elemeyi başardık. Bunlar da şike miydi?" dedi. Bu tür iddiaların çok ciddi olduğunu kaydeden Çakır, sözlerini şöyle sürdürdü: "Böyle iddialar ortaya atılırken birkaç kez düşünülmelidir. Ne Beşiktaş’ın ne de Çaykur Rizespor’un bu tür oluşumlar içinde olması mümkündür. Bu iddiaları ortaya atanları ispata davet ediyorum. Bu, çok çirkin bir davranış. Bunu şiddetle kınıyorum. Biz maçlarımızda alın terimizle mücadele veriyoruz. Hafta sonu Beşiktaş ile yapacağımız maçta da yine alın terimizle oynayıp, maçı alacağımıza inanıyorum. Kimsenin, bizi zan altında bırakmaya hakkı yok." |
Bu iş namus meselesi oldu kaybedersek iftirada hazır şike yaptılar diyecekler hem haksızlık yapıyorlar hemde iftira bu çok büyük bir günah kul hakkı yiyorsunuz |
8 yiyen bir takım her maçta her sonucu alabilir beşiktaşlı futbolcularda gurur yok onur yok yani çıkacaklara sahada yürüyecekler çaykur yenecek maç sonucu belli yani bu futbolcuları adam edecekler ilk önce..... |
Peki bu kadar kolay mı bu işler? Çamur at izi kalsın? Şerefsiz gitmiş başvurmuş diyelim ki inceleme yapıldı ve böyle aptalca birşey olmadığı ortaya çıktı e ne olacak o zaman bu adiye hiçbir ceza yokmu? kardeşim sen iftaracı karaktersizsin diye.. ama bizde böyle başkan oldukça bu beş para etmez soysuzlar böyle takılır |
Sende açacaksın karşı davayı ispat edemediğin takdir de yalan ifade, iftira, kamu kurumunu kullanma, halkı yalancılıkla dolandırmaya kalkışmaktan mahkum ettirip kan alacaksın |
BİZİ BU İNSAN MÜSFETTELERİ İLE MUHATAP EDENLER UTANSIN DİYECEĞİM AMA ONLARDA AR DAMARI YOK.yETER ARTIK DERTÖREN YETER SİNANI DA AL GİT. eY İSTANBULLU TARAFTAR KARDEŞLERİM NE OLUR MANİSA MAÇINDA YÖNETİMİ İNÖNÜNÜN ÇİMLERİNE GÖMÜN VE BÖYLECE İNÖNÜ CEHENNEMİNİN SON KURBANI DERTÖREN VE EKİBİ OLSUN KURTARIN BİZİ BU ... NEYSE AĞZIMI DAHA FAZLA BOZMAMAYIM. |
takmayın şunları yaa... |
bursa düşücekse yenilmeye razıyız:D:D:D |
Türkiye`de Saat: 14:45 . |