![]() |
deli ibo ya jubile teklifi... Kaptana jübile teklifi! Kaptanımız İbrahim Üzülmez'e jübile teklif edildiği öğrenildi. Tecrübeli futbolcumuzun, 'Yönetim gelecek sezon sol kanata oyuncu almalı. Her yere yetişemiyorum' diye söylemesi üzerine yöneticilerimizin başkanımız Yıldırım Demirören'e, 'İbrahim Üzülmez'e jübile yapalım' teklifini sunduğu öğrenildi. Demirören'in de İbrahim Üzülmez ile görüşerek, 'Geçen sezon boş mukaveleye imza atarak Beşiktaş'a gönülden bağlılığını ispat ettin. Sana güzel bir jübile yapalım. Gelecek sezon takımda antrenör ya da istediğin bir görevi yap' teklifi yaptığı bildirildi. 1 YIL DAHA OYNAMAK İSTİYOR İbrahim Üzülmez'in başkanımız Yıldırım Demirören'e, '2009'un mayıs ayına kadar sözleşmem var. Gelecek sezon şampiyon bir takımın kaptanı olarak futbol hayatımı noktalamak istiyorum' diye cevap verdiği öğrenildi. 8 yıldır siyah-beyazlı formayı giyen 34 yaşındaki tecrübeli futbolcumuz, Serdar Özkan ile birlikte Beşiktaşımızın 2003'teki şampiyon kadrosunda yer almıştı. Siyah-beyazlı yönetimimiz, 2 sezon önce de kaptanımız Tayfur istememesine karşın jübile yapmış, tekliflerini kabul etmeyen Sergen ile de yollarını ayırmıştı. Demirören: Kulübe ipotek koymadım Başkanımız Yıldırım Demirören, kendisini eleştirenlere yeniden yanıt verdi. Kendisi hakkında siyah-beyazlı kulübümüze ipotek altına aldığı iddialarına sert bir şekilde karşı çıkan Demirören, “Bugüne kadar 40 milyon dolar verdim, gerekirse 40 milyon dolar daha veririm. Takım kötüye gidince seslerini yükseltenler, ocak ayındaki seçim zamanı ortadan kayboldular. Mademki Beşiktaş'ı yönetmeye bu kadar talipliler, neden seçim zamanı ortaya çıkmıyorlar. Ancak yine de tüm camiada birlik ve beraberlik olması için kimseye küsmüyorum ve elimi uzatıyorum” dediği öğrenildi. |
kabul etmez 1 sene daha oynar :) |
Bence yeter artık. Bu işin en büyük örneği de Şifo Mehmettir. Adam çok iyi zamanda bıraktı. |
bence 1 sene daha yedek oynar... |
bu sene tam zamanı onun ve bizim için |
Alıntı:
|
çok iyi olur yap artık jübileni deli iboo |
Yeter Artık Beee.! Kanser ettiniz bizi.! |
1 sene daha oynaması daha iyi olur ama yedekte bekleyecek adam o kadar emek verdi bisene daha kalsın 35 yaşında zaten kendisi bırakır. |
Yine kendilerini düşünüyorlar takımın başarısını degil, şu japonlardan azıcık gurur ögrenmeliyiz millet olarak. bir adam bir müesseseyi bu kadar zarar ugratacak, başarısızlıkta rol oynayacak ve kalmak için ısrar edecek ( sadece İbrahim için degil bütün takım için söylüyorum ) insan çıkarır şapkasını bi düşünür taşınır .Tam devlet dairesi gibi oldu klubümüz; gelen gitmiyor |
Seni seviyoruz , yaptığın emeklerin için çok teşekkürler deli ibo . Ama bu sene bırakman senin için iyi olur çünkü seni yıpratırlar. Kulübe senin kadar emeği geçmeyenler senin kıymetini bilmezler küfür ederler. hakkında hayırlısı olsun KAPTAN. |
Alıntı:
|
Demirören: Kulübe ipotek koymadım Başkanımız Yıldırım Demirören, kendisini eleştirenlere yeniden yanıt verdi. Kendisi hakkında siyah-beyazlı kulübümüze ipotek altına aldığı iddialarına sert bir şekilde karşı çıkan Demirören, “Bugüne kadar 40 milyon dolar verdim, gerekirse 40 milyon dolar daha veririm. Takım kötüye gidince seslerini yükseltenler, ocak ayındaki seçim zamanı ortadan kayboldular. Mademki Beşiktaş'ı yönetmeye bu kadar talipliler, neden seçim zamanı ortaya çıkmıyorlar. Ancak yine de tüm camiada birlik ve beraberlik olması için kimseye küsmüyorum ve elimi uzatıyorum” dediği öğrenildi. Çok doğru söylemiş bence adam hani nerdeler? Akbaba gibi alttan alttan konuşmayı gazetelere demeç verip yalanlamayı çok iyi biliyorlar madem o kadar adam var hani nerde muhalefet hani nerede kongrede aday? Böyle karaktersiz, pısırık, kişiliği oturmamış adamlar istemiyoruz artık. Onlar geleceğine tüpçü kalsın daha iyi !!! |
ooo bence hemen bi jübile gerek... :D hem o hem baki hem ali tandogan 3 bi jübile yapsınlar |
demek 1 sene daha sampiyon olamıyacaz |
ulan ibo jubileni yapta gönln raht olarak git yoksa kovcagız sabrımız kalmadı artık |
Beşiktaşlılığına en çok güvendiğim adam. ama zamanın da bırak be ibo, daha fazla sövdürme kendine.. |
sana deilde seni bu takima kaptan yapipta helen seni bu takimda tutanlara yaziklar olsun |
yakışır kaptanımıza onun yerinde kim olsa aynı şeyi yapar |
yeterr artık zaten..Takıma geldiğinden beri hiçbir olumlu hakeretini görmediğim (gs macındaki golu hariç) kaptanın hala bu takımda hangi sebepten ve hangi etkenler dolayısıyla takımda olduğunu anlayamadım ben yıllardır..Bir oyuncu sadece cok fazla k0oştugu içn bir takımda 7 sene kalır mı ya??Geç bile kalındı bu karar için.. |
doğru olur artık yeterli |
iBo Bırak aRtık ! YerLı yerınde HaTTa BirazDa kacmaya basLAdı ipin ucu Bırak arTık .. |
bencede tam zamanı |
adam hala kimseye kusmuyorum elimi uzatiyorum diyor yaw hay senin eline defol git ulannn |
ibo yeter ya bırak lütfen emekli ol git dinlen biraz |
Olmaz bi 5 sene daha besiktasin sol kanadininda ki otoban calismalarina hizmet etmesi lazim |
canını dişine takıyor. futbolu bırakacak ama hala orta yapmayı öğrenemedi |
ne jübilesi ya kovun gitsin çok bi işime yarıyor sanki |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 13:06 . |