![]() |
Kartal'da sıcak gelişmeler!.. İngiltere’nin ve Dünya'nın en saygın haber kanallarından BBC’nin internet sitesi BBC - Homepage dünyaca ünlü kulüp Arsenal’in, Beşiktaşlı Delgado’nun peşinde olduğunu yazdı. Hem de bir değil iki haberinde birden. BBC’nin haberine göre, Arsenal’in teknik direktörü Arsene Wenger, Delgado için 5 Milyon Pound’luk bir teklif yapmaya hazırlanıyor. Delgado’nun Beşiktaş’la 1 yıllık daha kontratının bulunduğu ancak 5 Milyon Pound karşılığı serbest kalabileceği haberde belirtilior. Ayrıca habere göre Delgado’ya talip olan tek Premier Lig kulübü Arsenal değil. Tuncay Şanlı’nın takımı Middlesbrough ve Everton da 25 yaşındaki oyuncuyla ilgilenen kulüpler arasında. Üstelik bu kadarla da sınırlı değil. İspanya’dan Valencia ve Villareal'in de Arjantinli yıldızın peşindeki diğer takımlar olduğu belirtiliyor. Bu tür haberlere alışığız diyorsanız eğer, bu noktadan sonrasını dikkatle okuyun!.. "ARSENAL BENİM İÇİN RÜYA GİBİ" Haberin devamında Delgado’nun TELEFE TV’ye konuştuğu ve “Emirates Stadı’nda oynama ihtimalim doğruğu için çok heyecanlıyım. Bu haberi bu sabah menajerimden öğrendim ve Arsenal’e transfer ihtimalim doğduğu için çok mutlu oldum. Ayrıca Arsene Wenger’in teknik direktörüm olmasını da çok isterim. Premier Lig’de Arsenal forması altında oynamak benim için rüya gibi.” dediği belirtildi. Sitede yayınlanan bir diğer Arsenal haberi ise Arsenal’in bu yaz yapacağı transfer çalışmaları ile ilgiliydi. Ülke ülke ilgilenilen yıldızların isimlerinin yer aldığı haberde Türkiye başlığı altında yine Delgado vardı. Arsenal’in Delgado ilgisi sadece BBC’de yayınlanmakla sınırlı da kalmadı. Arsenal’in önemli bir taraftar sitesi olan The World of Arsenal ‘da Matias Delgado’yu tanıtan yazılar ve hatta Delgado’nun Beşiktaş formasıyla oynadığı maçların ve attığı gollerin videoları bile yayınlandı. Ne dersiniz? Seneye tanıdık bir ismi daha Premier Lig’de izler miyiz? BEŞİKTAŞ'IN TRANSFER ÇALIŞMALARI Öte yandan Beşiktaş'ın kadrosundaki oyunculara her geçen gün yeni talipler çıkarken Beşiktaş da gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Avrupa'nın önemli transfer habercisi sitelerinden Football Transfer Market Web news: football - soccer transfer news and rumors, Belşiktaş'ın Monaco'da oynayan 27 yaşındaki defans oyuncusu Sylvain Monsoreauile ilgilendiğini yazdı. Bu oyuncuya alternatif olaraksa size daha önce duyurduğu iki isim olan Mallorca'lı Navarro ve Lokomotif Moskova'lı Emir Spahic gösterildi. |
Her yerde Arsenal bu adamı istiyor deniliyor.Cidden doğrumu acaba yaa,hiç düşünemiyorum Delgadoyu Arsenalde valla...Gerçekten o kadar iyi mi bu adam da Arsen Wenger istiyor anlamadım... |
bence kulüpte para yok eger bunu da satarsak delgado nun ayarında futbolcu bile bulamayız ibrahim kaşta bedawa gitti artık futbolcular takımdan kaçmak için fırsat arıyor alt yapıdan cıkan futbolcu bile bunu yapıyosa kim kalmak ister bu takımda siz düşünün.Kardeşim sen transfer yapacaına önce kendi kadrondaki adamların parasın öde , yok onuda yapamıyosun sen ne iş yaparsın dışarı çıkacak yüzümüz kalmadı bitrdin bizi biraz şerefin kaldıysa istifa et dicem ama sen de bunu anlycak kapasite yok TÜPÇÜ... |
Arsenal a gidere Delgado adına sevinirim.! |
yaaa abi ben vallahi inanmıyorum çok istikrarsız delgado bu adamlar önce futbolcunun istikrarına bakarlar. ama olabilirde illada olmıyacak diye bişey yok. |
Giderse gitsin .arsenal de bunun nesini beğendiyse artık. |
delgado iyi topçu haber doğru olabilir.özellikle zürih maçlarının performansını düşünürsek olabilir ama gitmesi Beşiktaş için iyi olmaz bence.çünkü başarı her sene kadro değiştirerek gelmez elimizdekileri muhafaza edip üzerine takviye yapmak lazım diye düşünüyorum yanlış mıyım?.. |
gitsin hem biz kurtuluruz hemde o arsenalde oynar. |
|
delgado su anda bjk nin en iyi oyuncusu.taraftar gozuyle takıma olan katkısı anlasılmayabilir ama cok zeki ve cok teknik bir oyuncu |
abicim bu adam topcunun krali ama bu adamin tam kapasite oynamasi icin takiminin cok iyi olmasi lazim adamin yaptigi asistlerin yarisini degerlendirseler simdi asist kraliydi bence satilmasin ve sozlesme uzatilsin seneye cok daha iyi isler yapacaktir takimin omurgasi bozulmasin |
heryerde yalçın sabancı başkan olacak diyordu noldu fos çıktı yalan haber buda |
Delgado genç ve gerçekten çok yetenekli bir futbolcu, geldiğine inanamamıştım bile ama bu yönetimle bu teknik direktörle gerçekten çok yazık oluyor adama.. Beğenmeyenler Allah aşkına maçları bir hatırlasınlar. Olmasa inanın 8-9 falan olurduk.. Gitsin abi hangi futbolcu gitmezki arsenal'e ? Gitsin dünya yıldızı olsun o da, sonra da barcelonaya 30 milyon euro ya satsınlar.. |
bence iyi para karsiligi gidebilir sakincasi yok. nasil olsa tüpcü burakmayacak ve besiktas 2 sene icinde iflas bayragini cekecek. görüsünüz bak |
Alıntı:
Kardeşş keşke ii para karşılığında gitseee.Ama öle bi ihtimal yokk.Çünkü bonserwisi ÜLKER in elinde.Delgado nun Sponsoru ülker.Bence BJK da kalmalı |
inşallah gider ve kurtuluruz... YOKSA SENEYE ELİMİZDE KALIR ! BONSERVİSİ BİZDEYKEN SATALIM BİZDE PARA KAZANALIM... |
şaka mı bu arsenal ve delgado |
yaw bu adamın standardı yok.bir maç çok iyi 5 maç ortada yok.mesela alex:secruity: bir maçta gol atmasa bile asist yapıyor.bizim adam ya top kaybediyor ya da hayalet gibi dolaşıyor.alan varsa gitsin. |
normal şartlar altında + şu andaki oyunuyla delgado için amann kaçmasın diyemeyiz. bunun sebebi delgadonun geldiği günden itibaren beşiktaşı zaten bir basamak olarak gördüğünden avrupa maçları dışında full performans oynamayışıdır. bu sezon ki para sıkınıtlarıyla iyice sermiş ve büyük ihtimal seneye kalsa bile rico gibi gole sevinmez bir havası olacaktır.yarın arsenale gidersse zaten ilk 11 oynamaz ama oyuna girrdiğinde bu delgado biz de oynayan adammı ? dedirtir görürsünüz. Ancak önemli olan nokta ; delgado İÇİN üLKERE VERİLECEK 5 MİLYONDUR. şimdi delgado 5 e satılırsa bize para kalmıyo , 6,7 gibi bi rakama satılırsa da 1,2 kalıyo şimdi bu adam gittiğinde ülkerin bize başka bir bonvservis bedeli verip oyuncuğu alacağını sanmıyorum.şimdi biz bu adamdan 2 kazansak dahi bu parayla delgadonun şimdiki oynadığı oyunu oynayan orta saha 10 numara bulabilecek miyiz? beğenmediğimiz delgadonun 5 e geldiğini unutmayalım |
Arsenal 'de koşmayan mücadele etmeyen oyuncuyu alırlarmı sizce giderse üzülmem.Artık ben yetenekliyim yürürüm tarzı oyuncuların devri kapandı. |
ben arsenalin delgadoyu alacagina inanmiyorum |
delgada aslında çok yetenekli bir futbolcu . arsenala gitmesi onun yararına olur bizim zararımıza olur. zaten rico paşa kadro dışı ve sene sonu muhtmelen gidecek. delgadonun olmadığı oftaş maçını hatırlayın. tek başına serdar özkan orta sahadaydı. ve orta saha sanki boştu. o yüzden delgadonun yeri doldurulamaz |
ya arsenelin td. değilmiydi 8-0 yenildikten sonra bu takımların ligde yeri yok diyen ama liverpool üst üste 3 maçta yenemeyip elenende kendisi ha bide 4 yiyende oh olsun arseneli severdim sırf bu yüzden sevmiyorum ayrıca delgado ingilterede oynamaz bence savunma sıfır ağır arsenal hızlı oynayan takım savunması yapan bir takım ayrıca çok gençler |
İNŞ gıder ya gerçektır bunlarda hem bjk den arsenal,a verecek kadar büyük oyuncularımız varmış demekkı ya bıde yabancıların çogu burda aoynuyamıyor ama avrupada..coşuyor bende onu anlamadım....örneğin ezıklerın anelkası...dahada çok var ama aklıma gelmıyor |
futbolcular da gitmek istiyo ne oluya ya kafayı yicem en sonunda ... bu yönetim 60 futbolcu değiştirdi bu nasıl bişi ya hiç biride kalmak istemiyo kalmak istiyenler gönderildi kaldırmıyo kafam artık yaa ... Beşiktaş aşkımızı bırakın bize hepiniz defolun gidin ! |
tabi yaaaa delgadoyu satin boboyu satin cisseyi satin telloyu satin ne olsa gordon var ali var baki var yozgatli var nobre var gider seneye iki ezik ikide cincondan yedek futbolcu alirsiniz ilk 11 e yeter....baskan inan sizden nefret etmeyen tek besiktasli yoktur saniyorum eger seni seven birileri varsa onlarda zaten gercek besiktasli degildir... |
abicim klup profosyonel olsa adam akillica calismalar yapilsa delgado at gibi kosardi arsenal bu delgadoyu alir 6 ay icinde ona oyle bir fizik kazandirirki delgado omuz vurdugu adami devirir calismalarla olacak seyler bunlar bir adamin fizik zayifligi varsa gelistirirsin olur biter ingilteredeki futbolcular vucutlarinin ust kismini agirlik calisarak gelistiriyorlar turkiyedede boyle bir calisma yapilmali |
ya ben aylar önce gazetede okumuştum iki takımın delgadoyu istediğini.Biri Psg diğerini hatırlamıyorum.Çok istiyosa gitsin.Zorla tutucak diiliz.Gitmek istiyosa zaten ilerki zamanlarda takımada bi faydası olmaz ! |
Türkiye`de Saat: 18:15 . |