![]() |
bizim gazeteler ne zamna doğru brşey yazacak. |
Al işte dedim abi pısırık bunlar! Delikanlı olsalar çıkarlar çatır çatır muhalefet yapıp devirirler ama nerde.. İlk bunlar yazılırken demiştim, inşallah gelirler ama gelince umarım bu tüpçü yü arar hale gelmeyiz diye |
Nouma başkan olsun a.q. ortalığın tozunu attırırız :) |
bugn aldıım en kötüü haber :( ulan azıcık beşiktaşı sevennn BAŞKANIM deseee smdi bu durumda olmazdıkkk onların cesaretsizligi yüzündn yıldırım demirörene mahkumuzz |
ben anlamıyorum bu haberden 1 hafta sonra nasıl ulaşıyor bizede inanmamız isteniyor burda ilginç olan nasıl bir haftada haberi olur baba demirören herkezi arıyor destek olduğunuzu söyleyin yalanlayın diye yalanlıyorlar o insanlarla konuşan insanlar bizat telefonla konuştuklarını söylüyorlar biz kimlere inanıcaz onlar hayali insanlarlamı konuşmuşlar ilginç artık herkez açık açık tirübünden bazı insanlara paraların verildiğini çekinmeden söylüyorlar budamı yalan allah beşiktaşın hakında hayırlısını versin ama hiçde iyiye gitmiyor ben sizlere sorarım sokakta bırakın medyada bir sayğınlığı bile yok artık beşiktaş kulübünü şike suçlamasıyla mahkemeye veriliyor ama beşiktaş resmi siyesinden hiçbir haber yok ama erdoğan demirören haberini direk yalanlıyor zaten beşiktaşın başkanı erdoğan demirören. |
Valla sonumuz yaş.! |
olamaz ya rüya harbi bitti. |
sessiz efendi değil,masaya yumruğunu vurup ses getirecek başkan istiyorum |
yazık oldu:(:( |
geçmiş olsun.. |
Türkiye`de Saat: 09:34 . |