![]() |
'Sezon sonu görüşürüz' 'Sezon sonu görüşürüz' http://foto.fanatik.com.tr/Article/2..._yıldız280.jpg Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan Mehmet Yıldız, FANATİK'e konuştu: İstenmek güzel. Bu konuyu sezon sonu konuşuruz. 19.4.2008 Transfer listesinde Transfer çalışmalarına başlayan Beşiktaş, Sivasspor’un kaptanı Mehmet Yıldız’ı renklerine bağlamak için harekete geçmişti. Özellikle menacer Sinan Engin’in transferi için girişimlerini sürdürdüğü milli futbolcu, FANATİK’e açıklamalarda bulundu. Teklif almanın gurur verici olduğunu dile getiren Yıldız, “Beşiktaş gibi büyük bir kulüp tarafından istenmek güzel. Ancak şu anda Sivasspor’la şampiyonluk mücadelesi veriyoruz” dedi. ‘Kararımızı veririz’ Sivasspor'un şampiyonluğu için ter döktüğünü ifade eden Yıldız, “Sezon bitince yöneticilerimle oturup konuşacağım ve duruma bakacağız. Menacerler aracılığıyla birçok teklif alıyorum. Sezon sonunda iki kulüp görüşür, biz de kararımızı veririz. Şu anda sadece Sivasspor’u düşünüyorum” dedi. Bu sezon Sivasspor’u zirve yarışında taşıyan Mehmet Yıldız, ligde oynadığı 29 maçta 13 gol atıp, 12 asist yaptı. |
Faydalı olabilir ama savunma ne olacak merak ediyorum |
bize bonservisi elinde topçu lazım malum paramız(hey allahım 105 yıllık klübün düşdüğü sıkıntıya bak) alın kardeşim dünyada ne kadar bonservisi elinde topçu varsa alın... |
faydalı olacagı kaanatındeyım vede öyle olacak çok katkı sağlar gerçektenn.. |
ne mehmet yıldızı ya diğer takımların gündemlerinde eto var biz mehmet yıldızla uğraşıyoruz .. |
bravo yönetim:) salak salak yönetime buradan bir alkış istiyorum... |
Nobre,Holosko,Bobo veya gitti takdirde onun yerine alınabilecek iyi bir yabancı,Batuhan...Bu 4'ü yeter bize,gerek yok böyle boş transferlere... |
abi bu ne yaa başladı gene saçma sapan isimlerle beşiktaşımızın adı anılmaya istemiyoruz kardeşim mehmet yıldızı felann adam gibi transferrr |
Ve iste besiktas yine yeni yeniden abuk subuk sadece yapmak icin transfer calismalarina basladi gercekten sizi oraya getirenleri ve hala indiremeyenleri kutluyoruz |
alinmamali gollerinin cogu penaltidan orta saha ve defansa onlem alinmali |
Türkiye`de Saat: 05:09 . |