![]() |
anlamıyorum.anlamıycam.!.. sLm arkadaşlar bizim ne biçim yönetimimiz var anlamıyorum anlamıycam.!..yozgatlıyı baki gordon üzülmez ricardinho( bütün sezon yattı be) bu adamlar kaç para eder? biz eger rakiplerimizi yenmek istiyorsak adam gibi adam almamız lazım önceLikle.rakiplerimize bakalım adam gibi adam kaynıyo bana bir tane beqenilmeyen adam bulamazsınız.bizim takıma bakalım.? bizim yönetim kendini kandırıyor.ben yinede bu yelere( diyorum çünkü bu adamlarla) mucize fln mı oldu artık anlamıyorum anlamıycam yönetim ya adam gibi adam alırsınız yada defolup gidersiniZ.!..sizler neler düşünüyosunuz arkadaşLar.? |
ne düşüneceğim arkadaşım resmen TOPLAMA KAMPI olduk.bunlar gitmeden bişy olmaz.... ______________________________________ ______________________________________ |
Yorumsuz.! |
Tek bildiğim, bu yönetimin istifa etmeden başarı gelmeyeceğidir . Hala başarı bekleyen varsa, fazla polyanadır .. |
bu yönetim oldu sürece ezilmeye rezil olmaya devam baska bisey demiyorum |
yonetım ıstıfa etmıyor bızde basarılı olamayacagız |
bende anlamadım ki sana fkir vereyim... böle yönetim oldugu sürece biz böle devam ederiz yeter yıldırım demirören yeter..................... |
Alıntı:
|
Iyi de bu adamlari yönetim mi oynatmadi?? Adamlarin yaptigi hatalar var bunlari hepimiz biliyoruz da oynamayan futbolcularin faturasini millet Hocalara keserken siz Yönetime kesiyosunuz yapmayin gözünüzü seveyim!!! |
Türkiye`de Saat: 01:15 . |