![]() |
Holosko söz verdi Holosko söz verdi http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...osko2004bb.jpg Yaşadığı müthiş çıkışın ardından son haftalarda gözle görülür bir düşüşe geçen Holosko, Rizespor karşılaşması öncesinde taraftarlara mesaj yolladı. 20.4.2008 Yaşadığı müthiş çıkışın ardından son haftalarda gözle görülür bir düşüşe geçen Holosko, Rizespor karşılaşması öncesinde taraftarlara mesaj yolladı. Geçtiğimiz haftaki Gençlerbirliği Oftaş maçı için, “Hayatımın en kötü futbolunu oynadım” itirafını yapan Slovak yıldız, “Bu kez gol atacağım ve takımımı galibiyete taşıyacığım. Beşiktaş olarak önümüze bakmalı ve kalan tüm maçlarımızı kazanmalıyız. Rize’yi yenmemize rağmen kupadan elenmiştik. Şimdi kazanacağız ve 3 puanı alacağız” dedi. |
YA KAZANSAN KAÇ YAZAR YENİLSEN KAÇ YAZAR !!!! ŞİMDİMİ BU SÖZÜ VERİOSUN !!!! |
İş işten geçti artık,kazansanız ne olur kaybetmeseniz ne olur...Ama adam akıllı oynayan bir sen varsın,bu maçtada oynar golünü atarsın... |
holoskoya güveniyom bu sezonun en ii transferi bence inş. galip oluruz |
Bencede kesinlikle yuregi ile oynayan ender topcularimizdan biri ileride takimimizda cok cok daha onemli bir silah olacak |
forumda hiçbir konuya cevap vermek istemiyorum bu yönetim moralimi bozdu artık futbol bile izlemek istemiyorum yeter çekin gidin artık sizin yüzünüzden beşiktaşım bu hale geldi Dertören İstifa..... |
ne yapıcam dese yapıyor bu çocuk çok hırslı. |
artık kazansak ne olcakki bütün maçları alsak ne olcak uefa ya bile gidemiyoruz ben kayseriye yenildiğimizde demiştirm uefa bile zor die ama herkes karşı çıkmıştı.... |
inş. holosko.Sana Güweniorzz |
lig bizim için bitmiş olabilirama holoskoya katılıyorum herzaman performansını üst düzeyde tutman lazımki yıldız olduğun belli olsun |
Türkiye`de Saat: 21:19 . |