![]() |
Mircea Lucescu Lucescu takımın başına geçse ertuğrul sağlam'da yardımcısı olsa nasıl olur sizce yorumlarınızı bekliyorum.ertuğrul yardımcılığı kabul etmez bence ama olsa süper olur |
bence de kabul etmez onun yerine kim olsa kabul etmez doğal olarak |
bence ertuğrul sağlamla yola dewam edilmeli.ii olmaz |
saçma olur... |
Bncede saçma kimse böyle bişeyi istemez.. |
adamın apoletini sökmüş olursun ki boyle bir seyin ertuğrul tarafından kabuullenmilmesi söz konusu olamaz bence |
Ya istikrar denilen bişe var kardeşim..Her sene hoca değiştirilmezki.Hadi bu adamla olmuyor desek tamamda,ben memnunum şahsen Ertuğrul Sağlam dan..Beşiktaşımıza yakışan bi isim. |
Beşiktaş 100. yılından bu zamana kadar en yüksek puanı Ertuğrul Sağlamla yakaladı. Lucenin gitmesine üzülmüştüm ama Ertuğrul hoca kalırsa şampiyonluk seneye garanti gibi geliyor. Biraz sabretmeyi bilsek Avrupada da iyi dereceler yapabiliriz. Bu arada aranıza yeni katıldım bende fanatik beşiktaşlıyım. |
OLMAZZZZZZ |
takımın taş gibi hocası var ne lucescusu. |
Su Lucescu konusus baydi artik,gelmicegi gün gibi ortadayken neden hep gündeme tasinir anlamam.. |
o iş en başta yapılacaktı tabi ki kabul etmezdi ertıgrul hoca kendisi cok iyi ya o yuzden gururuna yediremicegi için kabul etmezdi |
muhtesem olur ertugrulda ondan 3-4 sene birseyler ogrenir |
inş böle bir sey olur |
DOGRU SÖYLEMEK GEREKIRSE E.SAGLAM`IN GITMESINE PEK ÜZÜLMEM. BÜTÜN OYNADIGIMIZ MACLARDA YÜREGIMIZ AGZIMIZA GELDI, BAZI MACLARDA CILDIRTTI (PORTO´DA EZELI RAKIPLERIMIZE vs.) AMA YENI BIR ISIM GELECEKSE BU SADECE VE SADECE MIRCEAU LUCESCU OLMASI GEREKIYOR YOKSA KALSIN CÜNKÜ GELENDE ALISACAK BILMEM NE OLACAK DIYE OLAN BIZE OLACAK. BIRSEY COK ÖNEMLI BASARI SADECE UZUN VADELI CALISMALAR SONUCU ELDE EDILE BILIYOR HER SENE O GITSIN BU GELSINLE BIR YERE VARILMIYOR KENDI TARIHIMIZE BAKALIM YETER.:dontknow::dontknow: |
Luce Gelsin de Gerisi Teferruat :) |
Locescu büyük hoca gelmesini isterim. |
sağlam bence kalmalı |
HOCAMIZA 1-2 GUVENIN |
ya artık vazgeçin bu lucescu sevdasından,koskoca beşiktaş gelecek umutlarını tek bi adama bağlıyo... ertuğrul u göndercek kadar kendini kaybettiyse başkan halimiz vahim demek ki |
Gelmez...Gelirse aklında şüphe ederim!..Veyada Demirören büyük bir servet daha harcayacaktır şampiyonluk için,çünkü Luce en az 30 milyon eoruluk harcama yapacaktır bu takıma,eldeki mevcut kadroylan ne köy olur ne kasaba!..En az 3 tane defans,en az 2 tane ön libero,sağ açık,forvet...10 milyon euroya alınmaz bunlar!.. |
Türkiye`de Saat: 15:58 . |