![]() |
bu adamları alsak nasıl olur? legrotaglie= defansın ortasına,brocchi=önlibero ve ortasahanın ortası ve quaresma=ortasaha sağ ve sol.bence çok mükemmel olur.hem alınması (quaresma dışında) zor değil.çünkü quaresma dışındakiler direk ilk onbirde forma giymiyor.ama çok tecrübeliler.bence üzerine gidilse yapılabilecek tarzda transferler bunlar.umarım beşiktaş yönetiminde birilerinin aklına gelir bu isimler. |
fm midir nedir şu oyunu bırakın lütfen yada buraya yazmayalım . |
fm ile alakası yok be.küçük düşünürsen hep böyle uefa'ya gitmenin hesabını yaparsın işte. |
hayal kurmayalım gerçeğe bakalım... |
Quresma zor hemde çok zor imkansız :) |
Quaresma şovmen. Gelmez zaten de gelmesini de istemem. Bizim canını dişine takarak mücadele edecek futbolcuya ihtiyacımız var. |
böyle adamları getirmezsek de her sene böyle çile çekeriz anam avradım olsun!:thumpdown: |
Alıntı:
|
querasma yerine yattara gelsin hem turk de oluyo bak o adam hep kanatta oynatiliyo bence ortasahada oyun kurucu bile oynar ki trabzonda 2 macta zorunluluktan oynatiilar hicte siritmiyo hatta iyi bile denilebilir |
aga doğru dion hoş dion da klasik ama gerçek quaresma imkansız bizim tranfer bütçesi ne ki ama Legrotaglie yi sezon başında ben getririodum ertuğrul istemedi dio celal kolot...bilmiom ben onun yalancısıyım... |
Türkiye`de Saat: 05:59 . |