![]() |
legrotaglie bu adamı ertugrl almadı internette celal koltuın açıklamaları var şaşkınnn |
legrotaglie'yi bizim çok bilmiş stajer kabul etmedi.Unutmadık bu saçmalıkları. |
Alıntı:
|
Kolot'u dinlemedin herhalde legrotaglie zaten almıştık ama süper bilgili ve ufku geniş olan futbol dehası antrenörümüz istemedi onun yerine diatta yı gordon u aldı.. |
siz böyle düşünmeye devam edin.bu adamları imkansız olarak niteleyin.febe anelkayı carlos'u appiah'ı getirirken biz ancak gordon'u diatta'yı vb yaratıkları getirir ve her sezon ahh nerde hata yaptık diye ağlarız.şunu kafalarınıza kazıyın iyi futbol ve başarılar ancak büyük futbolcularla başarılır.8-9 futbolcuya 15-20 milyon euro harcıyana kadar 3-4 kaliteli futbolcuya bu parayı harcamak hayal olamaz.büyük takımım diyorsan büyük oynayacaksın. |
bunlari alacagima gider ozaman daha buyuk dusunurum chelsedan makaleleyi barcelonadan thurami alirim sag kanat sorunun zaten yok 2 de beton gibi back koyarim al sana beton gibi takim bu sekilde dusunsek daha buyuk oynamis olmazmiyiz makalele yi thurami getirsin bu yonetim sirf formasindan cikmazsa o para bende adimi degistiririm ama nerde bizde o zihniyette yonetici ve yonetim isin asil eksikligi burda ertugrul almadi logretaglieyi dogrudur diyelim ama 50 tane yonetici arayip aman hocam bu adam cok pahali almayalim bu adami demisler ne yapsin adam besiktas ta yonetim zaafiyeti var kimse goremiyormu bunuda yok sunu istemedi bunu istemedi diye konusuyor anlayamiyorum celal kolotun legroyla anlastim 2.650 milyon euro dedigi para yillik para ama herkez bunu sanki bonservisine sadece 2.650 verilmis gibi goruyor adam agziyla soyluyor uc yil boyunca 2.650 milyon euro oducez juveye futbolcuya verilen haric bu para ne yapar bi hesaplayin bakalim hemen atip tutmayin hocaya celal anlastida yonetim istedimi bakalim bukadar buyuk meblaglar tutan bi adami 8 milyon euro bonservis yapar o parayi topladigin zaman en az 1.5 de kendine verirsin 4.5 de o yapar 12.5 milyon euro ve bu adam gecen sezon tek mac oynamamis juvede bu kadar parayi vermek risk olmazmiydi simdi adam juve de banko oynuyor diye laf ediliyor boumsongu satmasaydi gorurdum ben sizin logrenizi juvede bukadar mac anca ne soylenirse onun uzerinden konusun aman dusunmeye zahmet etmeyin sakin nasil olsa saga sola boq atmasi daha kolay oluyor |
arama motorunuza legrotaglienin ismini yazin ve bakin bakalim juventusta seri b de bile 10 maca cikmis adam gecen sezon celal okadar paraya anlastim demeyi biliyor okadar parayi veripte makaleleyi antalyaya tatile getircegine besiktasa getirseymis madem |
Alıntı:
|
Quaresma yı alamayız ama bence alkmaar da jenner diye bi adam var eziklerin maçında baya ii oynamıştı o alınabilri |
yattaranın beyazı istanbul belediyeden erman,oftaştan ibrahim şahin,herthadan penteliç,rubin kazandan semak,frankfurttan kygriakos,ve tabiki paşanın yerine riquelme (paraya iyice kıyılması ve tabi birde toto da oynamaya ikna lazım)alınırsa takım seneye ucar |
Türkiye`de Saat: 05:19 . |