![]() |
BJK'nin yedek kulübesi yeterli mi? yorumları bekliyorum.bana göre bizim sadece iyi bir 11'imiz var yedekler isim isim iyi olabilir ama hepsi döküldü bu sezon...kulübenin yetersizliği bu sezon başımızı yakan en önemli etkenlerdenden biridir... |
iyi bir yedek kulübemiz olsa zaten bu durumlara düşmezdik. |
Katılıyorum yedek klubemız yok ama önümüzdeki sezon çok farklı olucak .. |
ilk 11 imiz yeterlimi ki yedek kulubemiz yeterli olsun, önce ilk 11 i yeterli hale getirmeliyiz |
Eğer kadroyu ve yedekleri maçlara her zaman hazır hale getirmeye çalışsalar yeterli olduklarını görürdünüz. Kadromuz yetersiz olduğuna inanmıyorum. Eksikler var kadroda. Özellikle ön libero da ama sorun karo yetersizliği değil. Teknikl direktör noksanlığı |
Biz bu sene zaten hep yedek klubesine calistik. Gordonu aldik Bakiyi kesemedi. Higuen hic kalkmadi yerinden. Diatta klubedeydi. Sorun klubede degil sahada oynayanlarda. Ibrahim Üzülmez artik tedavülden kalkti,Baki,Ali Tandogan bunlar ilk 11 adami degil. |
Cisse ve Tello nun alternatifi olmadığı için bu kadar çok yenildik.Onların alternatifi olmadığı için liverpooldan 8 gol yedik |
kadro zayıf yedek kulubesi nası olsun bence cok iyi oyuncular lazım kenara |
Bizim teknik kadromuz ve yöneticilerimiz de salak işte klübede iyi adam oturmaz diyor.bütün silahlar sahada olucak yane bir burak klübede olsa bir koray klübede olsa kötümü olurdu.Zannediyorlarki klübedeki adam işe yaramaz 5 10 dakika oynayacak adamlar klübede oynayan adam sahada oynayandan daha fazla çalışması gerekir. |
oyuna girip oyunu değiştirecek ya da kurtarıcı gözüyle bakabildiğimiz kim var bu sene? |
Türkiye`de Saat: 23:11 . |