![]() |
koray avcı vestele verilince yerine bi ön libero alınmalıydı almadılar hata yaptılar ön libero eksikliğini çok hissettik |
bence ne yedek kulübesi ne başka şey yek sorun hakemler ve başkanımızın bu durum karşısında çok pasif kalması |
ilk 11 de aman aman deil ama nese |
bence yok yedekten gelıpte oyunu degısterecek adamıımız yok bence!! |
yedek kulubemızı gectım ılk 11 yetersızkı yedek kulubesı nasıl yeterlı olsun seneye adam gıbı bı takım kurup gırmelıyıs lıge genıs olmalı kadromuz nokta transfer yapmalıyıs oyle belcıkalı makedonyalı bos bunlar adam gıbı transfler yapmalıyıs |
1 veya 2 tane yedek var doğru düzgün |
Alıntı:
|
KADRO YETERSİZ AMA BU SENE ERTUĞRUL HOCA BU KADROYLA İYİ İŞLER YAPTI HAKKINI YEMEYELİM.YÖNETİM KENDİ KAFASINA TRANSFER YAPMASADA TEKNİK DİREKTÖRE SORSA DAHADA BAŞARILI OLURDUK HEM LİGDE HEM AVRUPA LİGİNDE. BU SENE YAPILAN TRANSFERLERDEN SADECE TELLO ERTUĞRUL SAĞLAMIN İSTEĞİ ÜZERİNE ALINMIŞ. ONUNDA NASIL BİR OYUNCU OLDUĞUNU GÖRDÜK.TEK ÇARE YÖNETİM İSTİFA. SAĞLAM OLSUN, SAĞLAM DURSUN, KAÇINCI OLURSA OLSUN.. |
Ne yedek klübe nede ilk 11 yeterli değil bu sene.! |
Sağ bek,sol bek,stoperler,ön libero,sağ açık,oyun kurucu...Bunların hiçbirinin yedeği yok takımda,varsa da ne haldeler görüyoruz!..İlk 11'de oynayan oyuncular maçı aldı aldı,sonradan oyuna giren oyuncu çıkıpta maçı alamaz Beşiktaş takımında.Maalesef durum böyle...Seneye bu boşlukları doldurmalıyız kesinlikle,5-6 oyuncu gönderip 5-6 oyuncu almalıyız...Fazla bir bozulma olmayacaktır takımda,tabii adam gibi transferler yapıp doğru mevkiilere oyuncu alırsak... |
Türkiye`de Saat: 10:22 . |