![]() |
beşiktaşın 3, kaptanı kim? ve ya kim olmalı gelecek sezon için bilindiği gibi 3, kaptanımız koray satıldı 3, kaptan kim belli mi bilmiyorum sizce kim olmalı hatta gelecek sezon için üzülmez büyük bi ihtimalle bırakır heralde 1, kaptan kim olmalı bence i.toraman 1, serdar özkan2, aydın karabulut 3, |
HOLOSKO kesinlikle |
1)Toraman 2)Tello 3)... |
1.İ.TORAMAN 2.BOBO 3.DELGADO |
arkadaşım söylediğin isimlerin hepsi türk birtane yabancı kaptan oluyor onuda holosko hakediyor..yada cisse. ibrahim toroman kesinlikle 1.kaptan olmalı. 3 te dediğin gibi aydın olabilir ama 1 sene daha sonra kaş olabilirdi ama oda gidici..aklıma başkada isim gelmiyor |
1.Toraman 2.Cisse 3.Serdar özkan |
BENCE KAPTANLAR - TELLO BIRINCI KAPTAN CÜNKÜ TEK LIDER OYUNCUMUZ O. - CISSE IKINCI KAPTAN GÜVENILIR OLDUGU ICIN - S.ÖZKAN GELECEGIN ADAMI VE HIRSLI |
ibrahim toraman kesinlikle birinci kaptan olmali ikinci bobo ucuncude delgado |
1. TOROMAN 2. TELLO 3. HOLOSKO |
1.Toraman 2.Delgado 3.Serdar Özkan |
toraman , tello , cisse . |
i. toraman cisse tello |
Toraman, Rüştü, Delgado...Toraman verdiği mücadeleylen,Beşiktaşlılık ruhuyla oynayan nadir futbolculardan biri olarak bu kaptanlığı hakediyor...Rüştü ise her ne kadar Fb'de oynamış ve kaptanlık yapmışsada çok profesyonel bir oyuncu.Tecrübesiylen bu görevi layıkıylan yerine getirecektir bence...Delgadoya verilmesini istememdeki amaç, belki biraz daha fazla sorumluluk alıp takımı daha iyi yerlere getirebilir.Kaptanlık oyununuda değiştirebilir belki,tıpkı Alex'in değiştiği gibi... |
kaptan kesinlikle toraman olmali 2.si eger kalirsa bobo 3.ise delgado cisse yada rustu diyenler hikaye bence kaptan dedigin kisi hem cesur olacak hemde liderlik yapacak takima dunyadaki ornegi gerrard |
ya şu serdar özkandan cacık olmaz bence...çok ayağında top tutuyo ayrıca gördüğü salakça kartlar tyüzünden hem hocanın hem topçuların tepkisini alıyo ondan kaptan olmaz |
toraman ve delgado:) |
Alıntı:
|
Toraman-Tello-Cisse. |
ne guzel memleket bildiğim kadarıyla 3 kaptandan yanlızca bi tane yabancı olabılır benım listemde ; 1)i.Toraman 2)Gokhan Zan (gelecek sezon takımda kalırsa) 3)Delgado(gelecek sezon takımda kalırsa) |
|
kesinlilke 1) ibrahim toraman, cok hirsli, mucadeleci ve kazanma arzusuyla kaptanligi hak ediyor * 2) serdar kurtulus, sorumlulklari ustlenecek bir kapasitesi var 3) delgado, belki kaptanlik verilirse biraz daha cesur olup, daha iyi bir performans saglayip takimi daha iyi yerlere getirebilecegini dusunuyorum. en cok kaptanligi hak eden cesurluluyla, hirsiyla, kazanma arzusuyla ve azmiyle benim listemde ilk olarak IBRAHIM TORAMAN bulunuyor. |
1.İBRAHİM TORAMAN 2.TELLO 3.CİSSE |
1-İbrahim Toraman = Açıklamaya yapmaya gerek yok :D 2-İbrahim Kaş tabi gitmezse. Diğerleri uyurken o takım arkadaşını koruyordu. Çok etkilenmiştim... 3-Serdar Kurtuluş- Pazubandın yakışacağına inanıyorum. Ben Türk olmasından yanayım , yabancı olacaksa da Bobo... |
bence BOBO (L)! |
toraman tello holosko |
Toraman DeLqado Cisse |
bence en güçlü aday İbrahim Toraman, ikincisi bana göre Rüştü, fenerden gelmiş olabilir, ama tecrübesinden bütün futbolcular faydalanabilir diye düşünüyorum. üçüncüsü de eğer yabancı olacaksa delgado olmalı bence. onun da sorumluluk sahibi olduğunu ve arkadaşlarını iyi yönlendirebileceğini düşünüyorum. |
1-Toraman 2-Tello 3-Delgado |
bence ibrahim toroman keinlikle kaptan olmalı ibrahim üzülmezin bu sene kaptanlıgı sayesınde maf olduk takım lıderlıgı nedır futbol nedir bilmezzzz!!!! |
1 toraman 2 tello 3 delgado CARSI HERKESE KARSI... |
1-)İ.TORAMAN 2-)DELGADO 3-) TELLO |
bence 1. kaptan ibrahim toraman 2. serdar kurtulus 3. rüstü ya da cisse olmali |
bence holosko olsun |
ibrahim üzülmez bırakmassa o olsun derim ama bırakırsa 1.kaptan ibrahim toraman 2.kaptan serdar özkan 3.kaptan bobo olsun derim |
1. toraman 2. nobre 3. beklemede |
Alıntı:
|
| Türkiye`de Saat: 13:48 . |