![]() |
Beşiktaş'ın yanlışı taktikde mi yoksa oyuncu seçiminde mi? bana göre yanlış belirli bir taktik yerleştirip ona uygun oyuncu alamamaktadır.diatta ve higauin getiriyorsun sonra da bu adamlar taktiğime uymadı deyip gönderiyorsun.yani garip olan da bu adamları ertugrul'un istemesiydi.sen taktiğini baştan yerleştirmezsen karadüzen oyuncu getirirsin sonuçta da bir sürü tazminat ödersin.yani önce taktiği yerleştir daha sonra buna uygun oyuncu al. |
o dediğin için istikrar gerekir,beşiktaş ne zaman taktiğini oturttu,sürekli hoca değiştir her yıl takımı baştan kur,olmaz böyle |
Alıntı:
evet arkadaşım haklısın belli bir vizyonu yok şu anda buda acemilğinden kaynaklanıyor |
Öyle bir sene geçirdikki biz,ne sistem oturabildi ne de kadromuz...Her hafta 2-3 oyuncumuz sakatlanıyordu,hem de 1-2 haftalık sakatlıklar değil bunlar,bi sakatlanan 1-2 ay sonra dönebiliyordu sahalara.Mesela Serdar Kurtuluşunki ise tam bir rezalet,adamın ayağı mı kırıldı da bize söylemiyorlar anlamadım!..Ayağı kırılsa bile daha erken dönebilirdi sahalara!..Bu sakatlıkları hocayada bağlayabiliriz tabii,neden iyi bir kondisyonerle çalışmadı gibi falan uzatırız bunu.Ama bir ibrahim üzülmez hiç sakatlanmadı mesela,bu sırf antreman programıylan falan alakalı bir durum değil bence.Oyuncular kedinlerine hiç iyi bakmıyorlar.İ.Üzülmez'in nadir örnek alınabilecek davranışlarından biri bu mesela!..Yani ben bu sene her anlamda şanssızlıklarla dolu bir sene geçirdiğimizi düşünüyorum,bütün aksilikler geldi bizi buldu bu sene!.. |
BEŞİKTAŞ'ın sorunu yanlış başkan ve yönetim kurulu seçimi, gerisi yalan |
Bence yanlış transfer politikamız olduğu kesin..Bu transfere teknik direktör de dahil..Şu takıma adam gibi HAGİ klasında kalıcı bir adam alamadılar..her sene biri gelio biri gidio.. |
yanlış transferler bu sezon başımızı yaktı... |
bence taktikler yanlıştı transferler gayet iyiydi |
tek suclu yönetimmmm |
Türkiye`de Saat: 02:39 . |