![]() |
Febe 2006'daki gibi şampiyonluğu eliyle verirse aziz yıldırım ne yapar? arkadaşlar hakkaten bu konudaki görüşlerinizi merak ediyorum.2006'da şampiyonluğu son dakikada kaybettiklerinde aziz bey hastanelik olmuştu.tabi bir çok ihtimal var ama bana göre şu 3 ihtimal daha olası:1_aziz yıldırım artık febe ile istediği başarılara ulaşamayacağını anlayıp ingiltere'den bir kulüp almaya karar verir.2_kulüpten istifa ederek antalya'da küçük bir çiftlige yerleşip burada domates yetiştirmeye başlar.3_kaçan şampiyonluğu piskolojisi kaldıramaz ve kafaya sıkarak hakkın rahmetine kavuşur.sizler de çeşitli değerlendirmelerde bulunursanız sevinirim.teşekkürler. |
sivas tan 3 puan almasaydık şimdi ciddi ciddi şansları olacaktı,keşke sivas şampiyon olsaydı bunlar şampiyon olacağına,ama yine de şampiyon olmasını istediğim son takım ezikler |
Alıntı:
|
azize yıldıvım parayı basar hakemleri bağlar zaten kayseri ve ankara maçında hakemleri bagladığını gördük kezban penaltıyı atamadı ama :) aptal kezban :) |
3. seçeneği tercih ederim allahın azizesi uyus oluyom adama yaaa :) |
:dancing2:azize işi bu sefer garantiye almak için gider bi yerden küçük bi ülke ada falan alır faroe adaları gibi felan gider ezikbahçeyi de götürür..orda 5 takımı olan bi futbol ligi kurar....bi de hakem olarak hakan siwriserwi yi götürür...her maçta 10 tane penaltı werir...kumdan kaleler yaparlar mutlu mesut yaşarlar...kezban da kumda penaltı atmayı,kaleciyle karşı karşıya kaldıında naapılcanı,nasıl gol atılcaanı öğrenir abisi...her sene şampiyon olurlar artık... |
İşi sağlama alır bu sfer bunlar alemin akıllıları ya |
ezikleri bırakıpta biz kendimize baksak... keske sivasa yenilseydik diyorum bende keske onlar şampiyon olsaydı ama olmadı ... |
yahu bize ne kardesim ayriyetten bu ulkede besiktasin en az 4 sampiyonlugunu sikeyle calan cimboma neden fenerden daha cok destek olunuyor oda ayri bir konu gs olacagina fener olsun sampiyon biz olamadikdan sonra kim olursa olsun |
bizene fenerden ya onlar gene sampiyon oluyor biz ne yapalim. 13 senede 1 sapiyonluk su rezilik tablosuna bakarmisin. bence onunla bununla alay etmeyelim kendimize bakalim |
ya arkadaşlar neden bu kadar tepki gösteriosunus bu konuya anlamadım biz zaten şampiyon olamıorus ne yanee fenerle ilgili makara yapmak yasak mı oldu şimdi ne oluoo bu fenere laf atmamıs kimin zoruna gidio...isteen konuşur istemeen konuşmas... |
Ezikler alır adamları olur şampiyon. Yamadıkları şeymi geçen seferki gibi son maça bırakmazlar işlerini merak etmeyin.! |
elleriyle şampiyonlugu verseler cepleriyle alırlar. bu sene çalınan puanlarımızı boş ver fb ve gs nin hatta sivasında aldıgı çakma puanlar olmasa şampiyon bizdik kötü oynuyoruz yada iyi oynuyoruz bunu bahane edip kimse kendini haklı çıkarmasın sınuçta hakemler el atmadıgı zaman rakipten bi fazlasını atıyoruz. o yuzden kimin neresiyle aldıgına bakmayın şampyonlugukimin neresiyle çaldıgına vede caldırdıgına şampyonlugu buna bakın |
böle bişey olmaz hiç heveslenmeyin azize paraları bastırır alır hakemleri |
bizene febe den sizde başkan gibi febe ye kafayı takarak bize daha fazla zarar vermiş olan gesenin mi şampiyonluğuna seveniceksiniz febeyle uğraşırken diğer pisliği şikesarayı unutuyorsunuz. 8-0 ları , 29 tane penaltı atarak elimizden aldıkları şampiyonlukları, 87 yılında ergun gürsoyun trabzonda elden ele gezen çantasını tofaş şahinleri çabuk unutuyorsunuz bu sezon da tarih tekerrürden ibarettir hakem hatalarıyla(forumda 100 bin defa konu açıldı) en çok puan kazanan takım gese en çok kaybeden biz hakem adaletli olsa gese lig 4.lüğü ilan etmişti son febe-kayseri maçı sonrası bizi de kullanarak açıklama yaptılar(buna alet olan başkanı ben ......) ertesi günkü gencler maçında 3 puanı kaptılar o maçlar olmasa hala şampiyonluk iddaamız dewam ediyordu .gese her zaman kendi çıkarları doğrultusunda hareke eder, febe olmazsa muhtemelen gese olacak; febe ninde bunlardan bir farkı yoktur lütfen sizlerde başkan gibi gesenin arkasında dolanmayın zaten 2006 yılında biz kupayı gese ligi alsın deyip adnan polatla yediği yemek sonrası takımın 1-0 dan 90+4 yediği golle 2-1 geseye mağlup olup bizi bu iki pislik arasında bırakan BÜYÜK BEŞİKTAŞI şike suçlamalarıyla karşı karşıya bırakan başkanımız varken sizde böle saçma sapan şeyler yazmayın febe şampiyonluğu kaçırırsa bize ne bizi ilgilendirmez hangisi olursa olsun FENERBAHÇE ÖFKEM GALATASARAY NEFRETİMSİN |
helal kardeşim sana hasta dolu forumda bize ne febeden geseden aynen katılıyorum |
Alıntı:
başüstüne |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bak kardesim görevimi senden ögrenicek deilim ben ne gerekiyosa yaparım merak etme yani kısaca KARISMA... |
Allahım en buyuk dılegım gs ye yenılsınler ve sampıyon olamasınlar |
arkadaşlar açılan konu rakibi övmeye dönük değil birileri dalga geçmek istemiş bu forumda olmasında sakınca yok öyle olsaydı multimedia bölümünde fb ye yazılan bestelerin pankartların vs. lerinde olmaması gerekirdi. ayrıca bu forumda kimse küfür içerikli mesaj yazamaz. |
ikiside olmasın maçta her iki takım oyuncuları birbirine girsin her iki takım oyuncularına 5 er kırmızı çıksın ve ikisi birden hükmen malüp olsun alexin ayağı lincoln kolu kırılsın seyirci çıldırsın heriki takımın taraftarı birbirine saldırsın ali samiyen başlarını yıkılsın başkanları yumruk yumruğa girsin ikitakımdan türk futbulu kurtulsun bizden çaldıkları şampiyonlukalrı haram olsun şikeyle teşvikle hakem satın alarak aldıkları maçlar burunlarından gelsin af edersiniz ama biri küçük abdest sarısı diğeri büyük abdest sarısı iki pislik bir yere yakışır orasıda wc dir allah bunların sifonunu çeksinde ikisi birden layık olduları yerde lağımda kaynaşsınlar ilahi adalet yerini bulsun kusura bakmayın ağır konuştum ama bu pisliklerden başka türlü türk futbolu kutulamaz |
Alıntı:
|
4-- hırs yaparak mozot kaçakçılıgını hızlandırır T.C uyuşturucu sokmaya dewam eder...paraya para demez corlos gibi 10 tane alır seneye kimseyı tanımz |
Alıntı:
|
Alıntı:
bjk48 yazın düşündüklerimizi tamamen anlatmış teşşekkürler FENERBAHÇE ÖFKEM GALATASARAY NEFRETİMSİN |
biz ona buna bakacagmıza kendimize bakalım |
sizene abi azizeden siz kendinize bakın... |
Alıntı:
onda pavaa var ama akıl yok ehuehuehu |
arkadaşlar isteen istedii gibi makara yapar,geyik yapar burda kurallar dahilinde tabi bize ne eziklerden dienlerde yorum yapmasın bi zahmett...gelin illa yorum yapın demio kimse napalım yanee biz şampiyon olamadık gs olsun demios biz de siwas olsun die bakıos ama zor oda...ben kendi adıma söliim febeninde,geseninde şampiyon olmasını istemiom ama istediim gibi makara yaparım kimse de karışamaz...kuralları çiğnersem amenna... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bencede 3. secenek eğer olursa beşiktaş şampiyon olmuş gibi sevinirim ama bişey olmaz bilirsiniz kötüler kolay ölmez aziz yıldırımın gözünü toprak doyursun çünkü bu adam aç biz nekadar iyi takım kursakta bu adam basın federasyon gözlemci kulupler birliği hakem camiasını satın aldı bizi gene şampiyon yapmaz bu şerfsizi ancak başka bir şerfsiz olan gs durdurur ama onunda şampiyon olmasını istemem biz bu lig için fazla şerefliyiz |
Türkiye`de Saat: 19:03 . |