![]() |
Neler Oluyor Radyo sporda dinlediyseniz reha muhtar Beşiktaş yönetiminde yıldırım demirörenden bazı yönetim kurulu üyelerinin maaş aldığını söyledi. Yine radyo sporda Erol kaynar tribünden bazı amigoların Beşiktaş kulübünden maaş aldığını söyledi. Yine yalçın sabancının aday olabileceğini açıklamasından 1 hafta sonra birtakım kişilerin yalçın sabancıyla görüşmesinden sonra aday olmadığını açıklamasını haberi yalanlaması İhsan kalkavanın Erdoğan demirören görüşmesinin basında çıkmasından sonra Beşiktaş resmi sitesinden haberin yalanlanması fakat ardından görüşmenin geçtiğini doğrulaması. Ben artık çok merak ediyorum bir beşikyaş taraftarı olarak neler olduğunu. Bu yaşananlar ne maaş alan yöneticiler maaş alan amigolar. Adaylığını açıklayan bir kongre üyesi ve kendisini bizzat arayan herkese evet doğru adayım diyor fakat bir anda birileri tarafından ziyaret ediliyor ardından çıkan haberlerin yalan olduğunu açıklaması Yine başkanın babasını ziyaret eden kongre üyeleri görüşmeleri basına yansıyor nedense bu haberi Beşiktaş resmi sitesinden yalanlıyor ardından görüşen kongre üyesi evet görüşme var demesi Basında haberler çıkıyor Beşiktaş resmi sitesi yalanlıyor ama yalanlanan haber bir kaç gün geçmeden o haberin gerçekleşmesi NELER OLUYOR |
böyle biseyler varsa gercekten neler oluyor..??Bunlar dogryusa gercekten yaziklar olsun...!!...!!ne diyecegm bilmiyorum..!! |
Bunlar hep medyatik olmak için söylenmiş laflar.Birşey bilipte söylemeyenin... |
yuhh |
BIRSEY BILIPTE SOYLEMEYENIN ... REHA MUHTARSA SALLA GITSIN |
yok ya uydurmasyon haberlerdiiirr.. |
Alıntı:
|
ben bu haberin doru olduguna şnanıorum yoksa carsı nie bu kadar tepkisz kalsınkii |
artık herşey normal gibi olmaya başladı bu yönetimle... |
biz bittik abi ya yakında monaco lazio oluruz artık... |
gs den beter olcaz diye korkuyorum hatta olduk sayılır gs bizden cici duruyo...:( |
Alıntı:
daha neler duyacağız neler...dertçren bırak beşiktaşı git babanın dizinde otur yeter UlaN... |
maaş alan amigolardan 1 2 tanesini tanıyorm ama tabi ki isim wermem emin olmadan.. ihsan kalkavan olayınada eminim ewt erdogan demirörenle görüştüler...onuda nerden bildigimi söyleyemem ama görüştüklerine emin olabilirsiin.z |
artık neyi nasıl düşüneceğimi bilmiyorum düşün düşün derde düştük 105 yılık kulübü ne halere düşürdüler yazık artk ben bu insanların bizi batırmakistediklerine inanıyorum azkaldı birzdaha çabalarlarsa batırırlar. |
Türkiye`de Saat: 09:19 . |